window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Curs de specializare destinat ocupatiei de Operator devize, cod COR: 343301

Se adreseaza persoanelor care opereaza orice tip de devize de lucrari din orice domeniu sau care isi doresc o garantie in plus pentru a obtine un astfel de post (operator devize).

Beneficii obtinute in urma participarii la acest curs:
Cresterea acuratetei devizelor furnizate clientilor dumneavoastra in cadrul ofertelor comerciale sau a celor propuse in licitatii;
Managementul ofertelor in cazul participarii la licitatii sau a lucrarilor de investitii ;
Unirea intr-un singur personaj a tehnologului, cunoscatorului preturilor de pe piata si a negociatorului ;
Reducerea timpului de realizare a devizelor si optimizarea folosirii resurselor necesare realizarii productiei;
Utilizarea calculatorului si a softului specializat in realizarea devizelor;
In era telefoniei mobile, in era internetului mobil, din masina sau de pe santier puteti sa consultati informatii din orice compartiment sau puteti interveni cu decizii in conducerea si organizarea productiei, fara retele fizice de calculatoare.
Posibilitatea elaborarii online a unei oferte de la oricare doua calculatoare din Romania legate la internet in acel moment. Realizarea legaturii online intre sef/patron firma si executant devizier.
Intelegerea si implementarea metodologiilor moderne de realizare a devizelor : serviciul SIGMI, softuri din clasa ERP, tehnologia cuprinsa in norme BILL;
Trainingul va fi sustinut pe aplicatia DocLib 37. Instalarile vor fi realizate de trainerul nostru. Cursantii trebuie sa aibe propriul calculator / laptop.
Durata cursului: 40 ore, din care 16 ore pregatire teoretica si 24 ore – pregatire practica.
Data start: 14.05.2010 Bucuresti
Pret: 690 RON (TVA inclus)/ cursant. Pentru grupe de cursanti se aplica discounturi negociabile intre 10-20%.
Contact:
office@intelinvest.ro
Tel.: 0756083974

Programa cursului
Intocmirea devizelor antecalcul si a situatiilor de lucrari in baza comenzilor primite privind executia de lucrari sau achizitia de bunuri;
Elaborarea devizelor antecalcul partiale cu privire la implicatiile financiare ale activitatilor, lucrarilor sau achizitiilor efectuate.
Elaborarea devizelor antecalcul luand in considerare preturile existente pe piata.
Modalitati de impartire a cheltuielilor pe categorii de cheltuieli conform normelor interne sau a legislatiei in vigoare .
Metode de verificare a situatiilor de lucrari raportate de sub-contractori in concordanta cu previziunile facute in devizul antecalcul.
Urmarirea si/sau modificarea devizelor antecalcul in functie de diferentele contactate pe parcursul derularii lucrarilor sau a proceselor de achizitionare de bunuri.
Realizarea devizelor postcalcul in conformitate cu cheltuielile reale efectuate in executia lucrarilor sau in achizitia bunurilor.
Compararea valorilor prevazute in devizele antecalcul cu valorile realizate si raportate in devizele postcalcul.
Compararea cheltuielilor pe capitole intre devizele antecalcul si postcalcul.
Analizarea evolutiei costurilor calculate.
Pregatirea materialelor justificative pentru analizele economice necesare managementului companiei pentru stabilirea preturilor la bunuri si servicii.
Sortarea si arhivarea documentelor.
Verificarea corectitudinii documentelor justificative intocmite.
Cooperarea cu departamentele contabilitate, financiar, marketing si economic.
Defalcarea cheltuielilor pe contracte si/sau proiecte aflate in derulare.
Pregatirea documentatiei pentru rezolvarea eventualelor dispute cu privire la reglementarile privind depasirile de buget la operatiunile prevazute in devizul antecalcul.
Semnalarea depasirilor de buget pe capitole de cheltuieli prevazute in devize acolo unde este cazul si propunerea de masuri pentru apropierea cheltuielilor reale, realizate de cele planificate.
Operare calculator si managementul devizelor si a documentatiilor economice.

office@intelinvest.ro
Tel.: 0756083974
office@intelinvest.ro
http://www.intelinvest.ro

2014-01-29T13:52:38+02:0030 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , |
Go to Top