window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Creative Business ManagementVanzarile sunt fara indoiala cea mai importanta functie a unei afaceri, dar este si unul dintre domeniile cele mai dificil de gestionat si aplicat cu succes. Exista mai multe intrebari pe care oamenii de vanzari le adreseaza. Care este diferenta dintre vanzari si marketing? Ce cumpara consumatorii si care sunt factorii care conduc la deciziile lor de cumparare? Care sunt competentele cheie necesare in activitatea de vanzari? Cum sa negociezi atunci cand vinzi un produs sau un serviciu?

Raspunsurile la toate aceste intrebari le veti putea afla la cursul de Tehnici in Vanzari, organizat in perioada 19-20 octombrie 2013 de catre Creative Business Management. Cursul prezinta rolurile si responsabilitatile departamentului de vanzari, tendintele care influenteaza vanzarile de azi, canalele de comunicare utilizate in procesul de vanzari si modalitatile de atragere a clientilor.
Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si de Minsterul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

In urma participarii la cursul de organizare de evenimente, cursantii vor sti:
• Care sunt mecanismele de functionare a departamentului de vanzari in colaborare cu alte departamente- PR/marketing/top management
• Cum sa elaboreze o strategie de vanzari si care sunt premisele acesteia: analiza interna, cercetarea de piata, testarea de produs
• Care sunt canalele de comunicare in vanzari
• Sa identifice nevoile clientului prin cerectare de piata
• Cum sa negocieze
• Cum sa realizeze follow-up in urma vanzarii si sa identifice gradul de multumire al clientului

Fiecare tema din cadrul cursului va fi urmata de o serie de aplicatii practice, bazate in primul rand pe exercitii de roll-playing, dar si pe prezentarea de studii de caz: Cele 12 temeri cele mai frecvent intalnite in procesul de vanzare sau Mituri din lumea vanzarilor.

Costul formarii este de 400 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 17 octombrie 2013.
Se acorda si reduceri de grup:
– 5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)
– 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)
– 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro. Persoana de contact: Ruxandra Simion.
http://cbmanagement.ro

Go to Top