window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Aventura ta subacvatica incepe! Imagineaza-ti privind nivelul apei trecand deasupra mastii tale pe masura ce te scufunzi incet sub apa tu continuand sa respiri! Este cel mai palpitant sentiment pe care cineva si-l poate imagina si mai ales tu, odata ce devii scafandru NAUI. www.mascufund.ro

Aventura ta subacvatica incepe! Imagineaza-ti privind nivelul apei trecand deasupra mastii tale pe masura ce te scufunzi incet sub apa tu continuand sa respiri! Este cel mai palpitant sentiment pe care cineva si-l poate imagina si mai ales tu, odata ce devii scafandru NAUI.

Scuba Diver este certificarea entry-level a cursului, in timpul caruia vei invata cunostintele si abilitatile de baza pentru a te putea scufunda in siguranta in open water. La terminarea cursului, tu si partenerul tau veti putea explora minunile subacvatice si veti primi un certificat de scafandru NAUI Scuba Diver cea mai respectata certificare pentru scafandri din lume !

Vino si scufunda-te … intr-o viata plina de distractie, aventuri, amintiri, experiente si noi prieteni care te asteapta !

Ce vei invata la cursul OPEN Scuba Diver :

Instructorul tau te va invata despre echipamentul si tehnicile de scufundare si despre practicile responsabile de scufundare. De asemenea, vei capata abilitati in apa prin antrenament pentru siguranta si comfortul tau si iti vei incheia pregatirea cu un minim de cinci scufundari in open water.

Ce urmeaza ?

Odata ce ai devenit un scafandru certificat, e posibil sa vrei sa iti aprofundezi pregatirea cu un curs Advanced Scuba Diver sau Rescue Scuba Diver. Poate tu sau o cunostinta a primit aceasta certificare in urma cu mai mult timp si doreste o reimprospatare a cunostintelor. Poate doresti sa devii un scafandru profesionist si parcurgi cursul pana la Divemaster sau vrei chiar sa devii Instructor ! Orice ai nevoie si iti doresti, noi te putem ajuta sa indeplinesti!

BDODS Diving School
telefon: 021.310.64.67
fax: 021.310.64.68
info@bdodsdivingschool.eu
www.bdodsdivingschool.eu
info@bdodsdivingschool.eu
http://www.MaScufund.ro

2014-01-29T14:10:03+02:0010 mai 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |
Go to Top