window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cursuri deschise: Indicatori de Performanta, Balanced Scorecard si Criterii de performanta individuala / Bucuresti / octombrie 2011

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, organizeaza editia din Octombrie 2011 a suitei de cursuri pe teme legate de managementul performantei.

Dupa succesul editiei din Mai 2011 a cursurilor pe teme legate de managementul performantei organizationale sustinute de compania Acumen Integrat, aceasta serie de cursuri se remarca printr-o varietate mai mare de teme adaptate la noile tendinte in Romania in raport cu managementul performantei: criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor, stabilirea si evaluarea realizarii obiectivelor de performanta individuala.

Cursurile deschise vizeaza aspecte generale din domeniul Managementului Performantei, raspunzand in acelasi timp nevoilor specifice ale organizatiilor in contexul actualizarii Codului Muncii:

  1. 1. Indicatori de Performanta: Masurare, Invatare, Optimizare (4 – 5 Octombrie 2011)
  2. 2. Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard (6 – 7 Octombrie 2011)
  3. 3. Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor (25 – 26 Octombrie 2011)

Cursurile vor avea loc la Bucuresti, fiind facilitate de o echipa de profesionisti cu expertiza la nivel international, care se remarca printr-o vasta experienta practica si academica in domeniu. Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, Director General al companiei australiene eab group si editor al portalului smartKPIs.com. Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul companiei Acumen Integrat si editor al resurselor online BalancedScorecardReview.com, eBalancedScorecard.ro, BalancedScorecardinRomania.ro.

Cursurile se adreseaza unui spectru larg de profesionisti: antreprenori, manageri, analisti si coordonatori preocupati de dezvoltarea abilitatilor in managementul performantei organizationale si intelegerea complexitatilor utilizarii sistemelor de management al performantei la nivel de organizatie, departament si angajat.

Beneficiile participarii la aceste cursuri sunt completate de suita de instrumente pre-populate cu indicatori de performanta – Dashboard-uri si Scorecard-uri cu un grad ridicat de valoare adaugata, oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. De asemenea, toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Aceste resurse completeaza procesul de invatare experientiala, facilitand aplicarea imediata in organizatii a noilor cunstinte dobandite in cadrul cursurilor.

Pentru mai multe detalii si inscriere la cursuri, va invitam sa accesati pagina de prezentare a fiecarui curs si brosurile in format PDF la adresa: www.IndicatoridePerformanta.ro. Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat
este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.

Despre IndicatoridePerformanta.ro
IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, care reuneste azi cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 1400 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.

Alte evenimente Acumen Integrat:

20 – 22 Octombrie 2011 – Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011, Hotel Ramada, Sibiu

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Gabriela Grosu,Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat

Tel: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro, Web: www.acumenintegrat.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top