window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sunteti specialist in una din calificarile din sectorul de constructii ? Doriti sa obtineti o calificare suplimentara prin sistemul de formare continua ? Acest lucru este posibil in mod GRATUIT, prin intermediul unui proiect european.
Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza in urmatoarea perioada cursuri, la nivel national, acreditate CNFPA, pentru calificarile de Formator de formatori Si Evaluator de competente profesionale adresate specialiStilor din sectorul de constructii.

In baza rezultatelor de la evaluarea finala, se acorda Certificate de Absolvire, recunoscute la nivel national, eliberate de Ministerul Muncii Familiei Si Protectiei Sociale Si Ministerul Educatiei.

Mai mult, din fiecare grupa de curs vor fi selectionati colaboratori pentru elaborarea unui set de manuale de formare si a unui set de instrumente de evaluare pentru 10 ocupatii din sectorul abordat.

Cei care sunt interesati de o asemnea oportunitate sunt invitati sa completeze chestionarul de pre-inscriere publicat pe site-ul www.cmc.org.ro (colana din dreapta – sus). Locurile sunt limitate !

Beneficiile participarii dvs. la curs :

1) Toate cheltuielile aferente cursului sunt suportate din cadrul proiectului (cost curs, cazare, transport, hrana)
2) Dobandirea de noi competente, certificate prin diplome recunoscute la nivel national
3) Oportunitatea de a beneficia de transferul de know how din partea partenerilor noștri straini
4) Posibilitatea de a participa la elaborarea unui set de manuale de formare / instrumente de evaluare pentru 10 ocupatii din sectorul de constructii
5) Posibilitatea de a deveni trainer/evaluator, colaborator al CMC pentru proiecte specifice.

Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor in parteneriat cu S.C. Tils Romania S.R.L., Camporlecchio Educational S.R.L., Casa Sociala a Constructorilor, Formedil S.R.L. deruleaza proiectul strategic CALE Calitate in Educatie, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane InvesteSte in Oameni ! Proiectul se deruleaza pe o perioada de trei ani (2008-2011), valoarea lui ridicandu-se la 18.498.942 RON.
Obiectivul general al proiectului este acela de a contribui la dezvoltarea resurselor umane in sectorul constructiilor, prin crearea Si implementarea de mecanisme Si instrumente pentru imbunatatirea calitatii in Formarea Profesionala Continua.
Descarca comunicatul de presa in format .pdf

Pentru detalii suplimentare :
Andreea PIRCALABESCU
Coordonator formare profesionala
Telefon: 021.212.37.62/63/64; Fax: 021.212.37.61;
E-mail: andreea.pircalabescu@cmc.org.ro
Website : www.cmc.org.ro
simion.ilie@cmc.org.ro
http://www.cmc.org.ro

Go to Top