Plaza România și Ken ACADEMY organizează “Copilul tău, antreprenor”, cursuri gratuite de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între 9 și 12 ani. Trei ateliere cu durata de 90 de minute vor fi organizate pe 18 aprilie, 9 mai și 6 iunie, între orele 18.00 și 19.30.

Educația financiară și antreprenorială au devenit deja obligatorii pentru a-i ajuta pe copii să-și construiască propriul drum, într-o perioadă în care tentațiile sunt peste tot, cardurile de credit se obțin ușor, iar cumpărăturile sunt la un click distanță. Profesiile viitorului nu sunt bine definite, concurența este în creștere, iar lumea este într-o continuă schimbare.

De aceea, copiii au nevoie de îndrumare pentru a reuși să găsească drumul pe care și-l doresc. Atelierele “Copilul tau, antreprenor” iși propun să provoace copiii la învățare prin joacă, dezvoltarea unor abilități ce îi vor ajuta în viață: încredere în sine, planificare, lucru în echipă, leadership!

Programul Atelierelor din cadrul Plaza România:

  • Atelier 1: Planificare și Organizare  – (Este important să avem un plan sau trecem direct la acțiune? De ce criterii ținem cont atunci când planificăm un eveniment sau o afacere? Cum construim o Hartă Mentală  (MindMap) pentru a avea ordine în idei și activități?)
  • Atelier 2: Abilități de prezentare – (Cum putem să ne prezentăm pe noi înșine sau ideile noastre? Cum construim o prezentare de impact? Cum captăm atenția auditoriului? De ce elemente trebuie să ținem cont? )
  • Atelier 3: Vând un produs sau ajut clientul să găsească ce are nevoie? Abilități de vânzare (Ce inseamnă a vinde: a convinge pe cineva să cumpere ce am eu sau să îi ofer clientului  o soluție la nevoia pe care o are? Ce întrebări adresăm clientului și cum o facem? De ce este important să ne ascultăm clientul? Ce tehnici de vânzare pot folosi?)

Grupele vor fi alcătuite din minimum 15 – maximum 20 de participanți. Copiii vor primi învăța de la un trainer cu experiență în business și practică în dezvoltarea de abilități și în lucrul cu copiii.

Înscrierile se fac la adresa de mail: marketing@anchorgrup.ro.

Participarea copiilor este oferită gratuit, proiectul fiind organizat de KEN Academy și Plaza România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.plazaromania.ro  și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Ce inseamna “Copilul tău, antreprenor”?

Reprezintă o șansă pentru copii să experimenteze o mică parte din ce propune KEN Academy, primul și cel mai complex program de educație antreprenorială și financiară dedicat copiilor cu vârste între 8 și 13 ani.

KEN Academy organizează în perioada de vară unica tabără antreprenorială din Romania: KIDS BUSINESS CAMP – locul unde timp de 6 zile, copiii vor meșteri cu drag la afacerea mult visată, își vor dezvolta abilități antreprenoriale și de echipă. Mai multe detalii, pe: https://www.facebook.com/events/347430149108074/

Despre Ken ACADEMY

KEN Academy este o organizație non-profit, un program complex de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 şi 13 ani, dezvoltat de Asociaţia KEN Institute.

Noutatea adusă de Academia KEN o reprezintă componenta aplicată a programului – vizitarea unor companii – menită să ajute copiii în înţelegerea noţiunilor de business, dar şi a procesului de producţie. De asemenea, cu aceste ocazii, micii antreprenori au ocazia de a obţine informaţii avizate de la manageri, lideri de opinie, oameni de succes.

Prin intermediul programului KEN, copiii îşi construiesc propriile afaceri în cadrul unor evenimente de marketare (inclusiv de vânzare); astfel, ei intră în contact direct cu piaţa, ajung să cunoască personal clienţii şi învaţă să lucreze în echipă.

Academia KEN prin programul KEN Business funcţionează şi ca un “incubator de afaceri” unde cele mai bune idei de business ale copiilor sunt încurajate şi sprijinite.

Până în acest moment, peste 2100 de copii au absolvit unul dintre Programele Academiei: KEN Academy, KEN Business, KEN, Start sau KEN Money.

 DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.