window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cursuri NAUI scuba diver prin Club Indeep Constanta obtineti brevetul International NAUI

Clubul de scufundari Indeep Constanta va ofera sansa de a obtine Brevetul International NAUI, brevet care aduce urmatoarele beneficii celor pasionati de scufundari. Intrati in clubul NAUI, o sa va puteti scufunda fara instructor si puteti practica scufundari in orice baza nautica din lume.

Clubul de scufundari Indeep Constanta va ofera sansa de a obtine Brevetul International NAUI, brevet care aduce urmatoarele beneficii celor pasionati de scufundari. Intrati in clubul NAUI, o sa va puteti scufunda fara instructor si puteti practica scufundari in orice baza nautica din lume. In plus, scufundarile pot deveni cariera dumneavostra daca doriti sa va perfectionati in acest domeniu, si puteti crea la randul vostru propriul program de instruire, obtinand astfel importante castiguri financiare.

Cursurile de scufundari sustinute de Indeep Club beneficiaza de asistenta medicala, traineri specializati, perimetru de scufundari marcat prin balize, asistenta sub apa si deasupra apei, scufundarile se fac cu scafandri profesionisti brevetati si in plus, tuturor participantilor li se verifica tensiunea inainte de activitatea de scufundare. Depunem toate eforturile pentru ca dumneavostra sa va bucurati de darurile adancurilor in siguranta si fara probleme.

Veniti sa descoperiti vraja marii cu Indeep Club Constanta. Pentru mai multe detalii, suntem prezenti online la adresa www.indeep.ro.

Club Indeep
Constanta, Bulevardul Mamaia, nr. 237, ap.11, zona Delfinariu
tel: 0744.65.65.67
0722.616.616
office@indeep.ro
http://www.indeep.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top