Amplusnet a lansat o noua versiune a aplicatiei Cyclope Monitorizare Angajati, care ofera informatii managerilor privind pierderile in bani generate de neproductivitatea angajatilor, prin intermediul unui raport de neproductivitate.

Angajat, department sau intreaga companie – managerul seteaza costul orar aferent, selecteaza moneda, iar raportul de neproductivitate ii afiseaza, pe baza informatiilor colectate, care este costul de neproductivitate.

`Era imperativ sa dezvoltam aceasta functionalitate. Pentru multe companii romanesti si nu numai este greu sa evalueze si sa cuantifice timpul productiv, respectiv neproductiv al angajatilor. Cu Cyclope acum e simplu, obiectiv si transparent: aplicatia monitorizeaza activitatea si pe baza setarilor ofera managerilor cea mai pretioasa informatie: cati bani pierd cand Popescu se joaca sau Ionescu navigheaza pe site-uri de divertisment` a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet.

Aceasta functionalitate poate fi vizualizata si intr-un demo online la adresa www.cyclope.ro
Companiile care doresc sa testeze aplicatia, o pot face pe o perioada de 15 zile, timp in care toate functionalitatile sunt active.

Cyclope – Monitorizare Angajati – este o aplicatie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor, in p