DAAS Romania, furnizor de echipamente pentru industria horeca, organizeaz in acest an o serie de trei evenimente tip seminar cu tema SLOW COOKING. Primul va avea loc pe 06 mai la Brasov, la Hotel Aro Palace si va fi urmat in lunile iunie si septembrie, de cel din Cluj si respectiv Timisoara.

DAAS Romania si Horia Varlan prezinta tehnologia SLOW COOKING, o solutie pentru cresterea eficientei in activitatea de gatit a companiilor de catering, cantinelor si restaurantelor de mare capacitate.
„Dorim sa venim in sprijinul clientilor, prezentand o tehnologie prin care gatitul la scara industriala poate fi cu mult mai facil si mai eficient”, spune Daniel Mocanu, directorul general al companiei DAAS.
Seminarul care va avea o durata de cinci ore, este alcatuit din demonstratii culinare prin intermediul carora Horia Varlan va exemplifica in mod practic cum poate fi eficientizata activitatea de gatit in locatiile de volum. In pauzele dintre demonstratii, reprezentantii companiei DAAS vor raspunde intrebrilor celor prezenti, privind echipamentele profesionale si tehnologia aplicata.
Seminarul SLOW COOKING este realizat in parteneriat cu Food & Bar Magazine si Thema Restaurant & Cafe.

DAAS este unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru industriile horeca si retail din Romania. Compania este prezenta pe piata romaneasca de 17 ani si are contracte de exclusivitate cu numeroase firme de renume din Ali Group Italia (echipamente horeca), precum si cu Epta Group Austria (frig comercial).
Birouri si reprezentante DAAS se regasesc in: Bucureti, Ploiesti, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Craiova, Brasov, Sibiu, Oradea, Timisoara.

Ana-Maria Crivat – PR Manager
Tel/fax: 021 224 22 50/ 021 224 03 07
ana.crivat@daas.ro
http://www.daas.ro