Dan Puric “Suflet românesc”

După succesul reputat, la sfârşitul lunii martie, pe scena Teatrului “Mihai Eminescu” din Chișinău, maestrul DAN PURIC va prezenta spectacolul “Suflet Românesc”, la sediul Companiei de teatru “Passe-Partout” – sala Rapsodia, str. Lipscani nr. 53, Sâmbătă, 12 Aprilie de la orele 19:00.
O conjugare de reacţii, de stări, cuvinte prin care Dan Puric comunica o atitudine despre sufletul românesc… Câţi, cine mai invocă azi valorile româneşti?! Puric o face, el strigă despre frumuseţea sufletului românesc!
O izbucnire de revoltă, umor şi speranţă. O metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natură să-l facă să renască. O probă de inegalabil talent şi o excepţională virtuozitate în exprimarea artistică.
Dan Puric spune, prin pantomimă, povestea ieşirii din comunism a poporului român, a încercării lui de adecvare la sistemul occidental, cu preţul unor umilinţe şi a unor suferinţe majore, în absenţa unei adevărate înţelegeri din partea Occidentului.
Scenariul si regia: Dan Puric
Coregrafie dans clasic si modern: Svetlana Zotina
Coregrafie dans grecesc: Amalia Strinopoulou
Coregrafie dans popular: Costică Bălărău
Costume: Lili Cenean
Editare coloană sonoră: Radu Drăgănescu
Sunet şi lumini: Alin Popa

“Dedic acest spectacol poporului roman, frumuseţii lui interioare necorupte, care intr-o zi îl va ajuta sa se refacă. Iubind aceasta frumuseţe va avea puterea ca odată plecat in lume sa-i tămăduiască şi pe alţii.” Dan Puric
Bilete si rezervări la Casa de bilete a Companiei de teatru “Passe-Partout Dan Puric”, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Preț bilete: 80 și 50 lei. Program: Marti-Miercuri: 11 – 18, Joi – Duminică: 12 – 19.

http://www.companiadanpuric.ro/piesa/suflet-rom%C3%A2nesc

@ 12.04.2014 de la ora 19:00

@ Teatrul de pe Lipscani

Go to Top