window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Dana Sota ambasadoarea brandurilor Aloree si REN in Romania!

 Dana Sota ambasadoarea brandurilor Aloree si REN in Romania!Brandul frantuzesc Aloree m-a cucerit datorita noii sale abordari in ceea ce priveste ingrijirea organica, si recunosc, faptul ca a castigat Beauty Organic Awards Winner pe 2011 a contat mult in alegerea mea.

De asemenea, REN este pionier in aplicarea celor mai noi descoperiri ale tehnologiei bio active in produsele sale. Brandul s-a extins apoi cu rapiditate in Marea Britanie, cucerind apoi SUA, Japonia, Australia, Germania, Franta, Scandinavia, iar astazi se afla si in Romania doar pe site-ul skinmagia.ro.

REN
Nascut din pasiune si din dorinta de a gasi “Sfantul Graal” al ingrijirii cosmetice, fara a folosi chimicale si produse iritante pentru piele, REN a luat fiinta in anul 2000 in UK.
Intrega gama este formulata fara miros sau coloranti artificiali, derivati chimici din petrol, propylene glycol, ingredienti de origine animala,  ingredienti modificati genetic, PEGS, TEA/DEA, sulfati si parabeni.
Prezent in magazine ca Selfridges, Harrods, Space NK, John Lewis, dar si in baile celebritatilor din lumea intrega, REN a devenit un brand distinct si bine vandut international: US, Japonia, Australia, Benelux, Germania, Scandinavia, Africa de Sud, Franta, Irlanda si acum, ROMANIA.
REN reprezinta ingijirea pielii in cel mai natural si eficient mod cu putinta.
Produsele se bazeaza pe cei mai noi, hi-tech bio activi, nu contin ingredienti nocivi pentru piele si ofera o placere sublima atunci cand sunt utilizate.
Filozofia REN a pornit de la 5 principii cheie, care stau si astzazi ca fundament solid in tot ceea ce se creaza in cadrul companiei.
Ingredienti corecti
Produsele REN sunt curate, nu contin ingredienti nocivi pentru piele, (parfum sintetic, petrochimicale care blocheaza porii, detergenti sulfati, coloranti sintetici, ingredienti de origine animala, parabeni.
REN nu contine iritanti (glycol, propilen glycol, PEG’s, PPGs, Uree, D.E.A, T.E.A, PABA, si alti ingredienti sintetici pentru protectie solara; aliphatic alcohols/hydrocarbons, phthalates, fumarates, amines, alkanolamines, synthetic AHAs/BHAs, polyacrylamide, metacrylate, elastomer, poloxamer, styrene, vinyl, polyquaternium, agenti sintetici de chelare, nylon, nitriles, nitrates, nitrosamine, bromati, fluor, aluminu, alumina etc
Stiinta corecta
REN este pionier in aplicarea celor mai noi descoperiri ale tehnologiei bio active in produsele sale. Formulele lor sunt curate, eficiente, usor de folosit.
Impact corect asupra mediului
REN face tot posibilul pentru a folosi cat mai putine din resursele limitate ale Terrei.
REN doneaza 2,5% din profit campaniilor care ajuta mediul inconjurator si populatiei defavorizate.
Experienta placuta
REN crede in produsele de ingrijire care iti ofera o placere senzoriala, pe langa eficienta si corectitudinea ingredientilor. Astfel lumea va fi mai frumoasa, cu oameni mai frumosi.

Atitudinea corecta
Principiile, chiar daca costa bani, trebuie respectate pentru ca apoi sa fie cules ceea ce s-a semanat. Increderea si optimisul sunt definitorii pentru brand.

ALOREE
Aloree – gama cosmetica pe baza de clorofila activa
Beauty Organic Awards Winner pe 2011.
Fotosinteza creaza viata, iar clorofila pastreaza tineretea
Aloree este un concept inovator de produse de ingrijire organice, folosind o procedura de extractie certificata eco, obtinad astfel ingredientul activ CHC  (Chlorophyllin Hordeum Complex) din lastari de orz.
Bogat in clorofila, polifenoli, oligo elemente si omega 3, acest fitocomplex anti-oxidant reface metabolismul cellular si protejeaza pielea de imbatranirea prematura.
Folosind stiinta in scopul frumusetii si ingrijirii, Aloree devine brandul innovator, accesibil si contemporan ce raspunde cerintelor femeii moderne.
Produse de ingrijire ce respecta pielea:
Formula certificate ECOCERT si COSMEBIO.
Fara parabeni, fara conservanti.
Fara parfum artificial, fara alergeni – un miros fresh, organic, doar din molecule organice.
Potrivite pentru tenurille sensibile, testate dermatologic
Ingredientele provin din Franta, sursa 100% din regiunea Languedoc Roussillon

2012-07-25T16:49:37+03:0025 iulie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top