Daniela Nane are un nou animal de companie: o gaina

Zita este un personaj naiv si viclean deopotriva, vinovat de toata agitatia si incurcaturile comice din faimoasa piesa de teatru.

Domnisoara cocheta inventata de Caragiale este bine crescuta, a studiat trei ani la pension si are ifose de intelectuala, pentru ca citeste incontinuu „Dramele Parisului”.

Cu astfel de pretentii de mondenitate, era musai ca Zita sa fie insotita de un animal de companie si unul mai potrivit decat gaina nici ca se putea gasi!

Daniela Nane marturiseste: „La repetitii, regizorul Gelu Colceag a dorit ca Zita sa vina cu un animal de companie in brate, un catel sau ceva, insa ideea cu gaina a fost atat de puternica, incat a imbratisat-o toata lumea in hohote de ras”.

Sunteti curiosi sa aflati CV-ul gainii-vedeta? Gaina „are baza” la Scrovistea, la o ferma, si este adusa la Bucuresti in ziua spectacolului. Este inapoiata a doua zi dupa spectacol, cand gainusa se intoarce intre suratele ei cu amintirea rampei si a aplauzelor cu care s-a obisnuit. „La inceput tresarea din cauza difuzoarelor si a replicilor mai taioase, insa acum e foarte cuminte, ba chiar raspunde cand vorbeste cineva cu ea”, spune Daniela Nane.

O puteti vedea pe Daniela Nane alaturi de Magda Catone, Doru Ana, Mircea Rusu, Vlad Corbeanu si Vlad Logigan, dar si pe talentata gaina, pe scena Grand Cinema & More de la Baneasa Shopping City, sambata 5 aprilie 2014, in spectacolul O noapte furtunoasa.

Rezervari bilete se pot face pe www.grandcinemaandmore.ro sau la telefon 0742 654 321.

Go to Top