window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Daruieste rafinament cu accesoriile Oxette!Desi cutia cu bijuterii a unei femei abunda intotdeauna de cele mai stralucitoare si pline de fantezie coliere, inele sau bratari, un accesoriu oferit in dar de catre o persoana draga, va primi intotdeauna un loc special, doar al lui, in comoara de pe noptiera.

Oxette te ajuta sa daruiesti rafinament si bun gust cu cele trei seturi de bijuterii din universul accesoriilor plin de stralucire, texturi metalice puternice si pietre pretioase ale colectiei Toamna/Iarna 2013-2014.

O bijuterie atent aleasa o va cuceri iremediabil, indiferent daca este vorba de o persoana care prefera eleganta stilului clasic, exuberanta stilului avangardist sau delicatetea specifica romantismului.

Setul cadou Oxette din argint rodiat si pietre de zirconiu imbina simplitatea stralucirii metalice cu un design deosebit, plin de imaginatie si este perfect pentru acea persoana din viata ta care stie ca putin inseamna intotdeauna mai mult.

Daca doresti sa surprinzi femeia care este intotdeauna moderna, care stie sa inlature barierele culorii, setul cadou Oxette placat cu aur rosé si pietre de agate, este intotdeauna o alegere potrivita!

Pentru persoanele mai delicate, intotdeauna invaluite de un spirit romantic si visator, setul de cercei si pandantiv Oxette, placati cu aur rosé si incrustati cu pietre de zirconiu si opal reprezinta un cadou deosebit si plin de stil.

A oferi bijuterii in dar este un gest deosebit care exprima cu desavarsire aprecierea fata de o persoana, in limbajul aparte al metalelor si pietrelor pretioase. Tocmai de aceea, seturile cadou Oxette sunt solutia ideala pentru cadourile a caror valoare nu se pierde niciodata in timp.

Seturile Oxette sunt perfecte pentru zile de nastere, onomastici, o surpriza pentru persoana draga si chiar un cadou deosebit de Craciun. Acestea pot fi comandate pe site-ul www.bijuteriisiaccesorii.com sau in magazinele Oxette din Bucuresti, Constanta si Cluj.

2013-11-08T11:05:11+02:0008 noiembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , |
Go to Top