Daruiti-le baschetbalistilor in scaun cu rotile mai multe competitii directionand 2% din impozitul pe venit catre ASOCIATIA PINOCHIO ORADEA

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Daruiti-le baschetbalistilor in scaun cu rotile mai multe competitii directionand 2% din impozitul pe venit catre ASOCIATIA PINOCHIO ORADEA

Directionand 2% din impozitul pe venit catre ASOCIATIA PINOCHIO ORADEA, cod de identificare fiscala: 16149271, cont bancar: RO56BREL050001438RO11001, singura echipa de baschet in scaun cu rotile din tara, care participa constant la competitii internationale, va putea reprezenta Romania la mai multe turnee prestigioase, precum cele din fostul spatiu iugoslav, unde scoala de baschet este o adevarata institutie.

In continuare, va prezentam un articol despre ultima competitie la care a participat echipa ASP Oradea – Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘MEMORIALUL GORAN 2010’, Banja Luka, Bosnia-Hertegovina.

Mai multe imagini cu sportivii pe www.magisterclub.ro

Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant
‘MEMORIALUL GORAN 2010’

Banja Luka, 19-21 aprilie 2010 Asociatia Pinochio Oradea (ASP Oradea) a participat, cu sprijinul Fan Courier, la Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Memorialul Goran’, 19-21 aprilie 2010, Banja Luka, Bosnia Hertegovina.
Este a treia participare a echipei ASP Oradea la acest turneu, prima fiind in aprilie 2007.

La startul competitiei au fost prezente echipele:
KKI Vrbas Banja Luka (BiH)
KKI Gradiska (BiH)
ASP Oradea (ROM)
KK UPB Beofeniks Belgrad (SRB)
Turneul a fost castigat de echipa gazda KKI Vrbas Banja Luka.
ASP Oradea s-a clasat pe locul 4, pierzand ambele meciuri disputate in compania mai titratelor echipe din Belgrad si Gradiska.

Intre echipele ASP Oradea si KKI Vrbas Banja Luka exista, din anul 2007, un protocol de colaborare si infratire cu scopul de a promova baschetul in fotoliu rulant la nivel local si regional.

Turneul a fost dedicat in memoria jucatorului de baschet in scaun rulant GORAN Krsmanovic (1972-2008).
La intoarcerea spre casa, ASP Oradea a depus flori la mormantul lui Goran din localitatea Bijeljina (nord-estul Bosniei-Hertegovina).

Echipa ASP Oradea multumeste celor care au facut posibila deplasarea la turneul din Banja Luka.

Sponsor principal: FAN COURIER
Partener: Extreme Zone Adventure
Partener marketing si relatii publice: MAGISTER BUSINESS CLUB

Asociatia Pinochio Oradea (ASP Oradea) este o organizatie non-profit care are ca scop crearea unui cadru propice pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati si promovarea sportului adaptat, integrarea prin sport, promovarea sportului pentru persoanele cu dizabilitati, a baschetului in fotoliu rulant si urmareste cresterea gradului de perceptie a societatii romanesti fata de aptitudinile persoanelor cu dizabilitati motrice si nevoia de sprijin a acestora din partea comunitatii. Promovarea in afara granitelor tarii a baschetului in fotoliu rulant practicat in Romania este o prioritate. Contact ASP Oradea: 0040753659916, 0040724754276, cristinacozma@gmail.com.

Fan Courier Express (www.fancourier.ro) este liderul companiilor de curierat rapid intern din Romania, avand cea mai numeroasa echipa, cea mai mare flota si cea mai vasta retea de acoperire.
FAN Courier a depasit anul acesta un total de 28 000 de clienti. Fie ca vorbim despre clienti ce provin din industrii consacrate (financiar bancar, asigurari, cosmetice, mass-media) sau din cele mai noi ramuri (comert electronic, teleshoping), acestia aleg in fiecare zi FAN Courier pentru serviciile de curierat.

Extreme Zone Adventure (www.extreme-zone-adventure.ro) organizeaza activitati sportive extreme si team-building si comercializeaza articole sportive: raft-uri, caiace, echipamente, jocuri si hidrobiciclete. Sporturile extreme si activitatile conexe sunt practicate cu instructori autorizati.
Extreme Zone Adventure SRL a fost infiintata la sfarsitul anului 2007, din pasiunea pentru sporturile si activitatile outdoor (mai mult sau mai putin extreme) a doi tineri: Adrian Iuhas si Radu Tanase: Nu suntem doar o simpla firma de sporturi extreme si activitati outdoor. Ne dorim a fi un liant al tuturor firmelor, asociatiilor, cluburilor si al organizatiilor cu profil asemanator, deoarece scopul nostru este de a promova turismul local si national si a-l ridica la standarde europene. Impreuna cu colaboratorii nostrii, am creat, pentru toate gusturile, o oferta deosebit de bogata si de generoasa de activitati desfasurate in inima naturii. Indiferent de anotimp, amatorii de adrenalina vor gasi la noi motive de a reveni iar si iar.

MAGISTER BUSINESS CLUB (www.magisterclub.ro) functioneaza ca agentie de marketing, relatii publice si publicitate, cu tarife reduse pentru membrii sai. Din 2007, compania a inclus in programul sau de responsabilitate sociala si sprijinirea activitatilor de atragere de fonduri, relatii publice si publicitate ale organizatiilor neguvernamentale din Romania.

Marketing & PR
Magister Business Club SRL
0040268473087
marketing@magisterclub.ro
http://www.magisterclub.ro/

2014-01-29T14:11:22+02:0007 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|
Go to Top