Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți şi retailerul online eMAG lansează de Black Friday o nouă campanie de promovare a plăților electronice în rândul consumatorilor din România. Campania, care este valabilă o singură zi, pe 16 noiembrie, încurajează plata online a produselor comandate de pe platformele de comerț electronic ca parte obișnuită a procesului de shopping online.

Persoanele care cumpără de pe eMAG și achită cu cardul lor Mastercard® sau Maestro® salvat în platforma sau în aplicația eMAG intră automat în cursa pentru câștigarea unui autoturism marca Mercedes-Benz GLC 250 Coupé. Campania se desfășoară exclusiv pe platforma online și în aplicația mobilă, în perioada evenimentului Black Friday, începând din data de 16 noiembrie și până pe 17 noiembrie, ora 2:00 AM.

Suntem mândri să lansăm o nouă campanie în cadrul parteneriatului pe termen lung pe care îl avem cu eMAG, prin intermediul căruia ne dorim să extindem și să promovăm plățile online. Totodată, ne face plăcere să le oferim consumatorilor din România cele mai bune experiențe de plată online, în cele mai sigure condiții. Siguranța oferită consumatorilor este esențială și reprezintă o preocupare permanentă pentru toți actorii implicați în plățile online, implicit pentru Mastercard. Așadar, cei care își salvează cardul sau cardurile în contul lor eMAG trebuie să stea liniștiți. Totodată, este foarte important ca cei care fac shopping online să știe că Mastercard nu va face niciodată compromisuri în ceea ce privește securitatea tranzacțiilor realizate prin soluțiile de plată oferite și se va asigura în permanență că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde. Nu ne rămâne decât să le urăm tuturor spor la cumpărături și poate își încep anul 2019 la volanul unui Mercedes-Benz”, a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, Mastercard România.

“De la an la an, ponderea clienților care efectuează plăți cu cardul este în continuă creștere, lucru care confirmă încrederea pe care aceștia au căpătat-o în shopping-ul online și în beneficiile sale. Pentru că folosesc platforma eMAG, de Black Friday răsplătim încrederea clienților noștri oferindu-le o experiență memorabilă”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

Clienții eMAG care doresc să intre în promoție trebuie să salveze, fie înainte, fie în momentul achiziției,  cardul Mastercard® sau Maestro® în contul lor eMAG și să păstreze acest card salvat până la data tragerii la sorți, 07.01.2019, inclusiv. Pot face acest lucru accesând contul lor eMAG pe site-ul www.emag.ro, pe m.eMAG.ro sau în aplicația de mobil eMAG, în secțiunea „Cardurile mele” și apoi adaugând datele cardului Mastercard® sau Maestro®.

Astfel, plătind cu cardul Mastercard® sau Maestro® pe eMAG, clienții participă automat la tragerea la sorți din ianuarie 2019 și pot câștiga marele premiu: un Mercedes-Benz GLC 250 Coupé!

În campanie participă produsele din oferta eMAG, care se regăsesc în site-ul www.emag.ro, m.emag.ro și în aplicația de mobil eMAG, inclusiv produsele resigilate și cele din eMAG Marketplace, cu excepția produselor din categoria „Asigurări RCA” și „Asigurări de călătorie”. Înscrierea în campanie poate avea loc o singură dată, indiferent de numărul de comenzi.

Mai multe detalii despre campania derulată de Mastercard și eMAG de Black Friday sunt disponibile pe pagina https://www.emag.ro/guide/tombola-mastercard-black-friday sau în regulamentul integral al campaniei, care poate fi accesat la următorul link.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și exportă know-how și tehnologie românească în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 16 ani investește constant în servicii care ajută clienții să economisească timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank.