• aaa.advertising4u.ro

Vizualizați mai mult. Reparați mai bine. Noul Fluke ScopeMeter® 190-504!

Este un fapt dovedit. Electricieni din lumea întreagă se bazează pe instrumentele Fluke pentru că sunt sigure, precise şi fiabile. Iar calitatea construcţiei acestora este legendară, aşa cum s-a dovedit independent.

Instrumente care economisesc timp şi bani

Instrumentul potrivit trebuie să realizeze toate măsurătorile de care aveţi nevoie, să vă utilizeze în mod optim timpul şi să economisească bani pentru dumneavoastră. Gama Fluke de instrumente de testare portabile pentru electricieni a fost concepută exact pentru acest lucru. Zi după zi.

Multimetrele Fluke combină măsurători multiple pentru a vă ajuta să vă realizaţi sarcinile rapid şi precis. Gama noastră largă satisface fiecare exigenţă: de la dispozitive de depanare portabile şi multimetre wireless până la multimetre ultra inteligente cu funcţionalitate completă de înregistrare şi realizare de grafice.

Multimetrele digitale Fluke se găsesc acum pe din ce în ce mai multe centuri pentru scule şi identifică mai multe probleme decât orice alt instrument. Designul robust al fiecărui model este testat în condiţii extreme: cădere, şoc, umiditate, toate condiţiile importante.

Fiecare multimetru digital Fluke vă oferă măsurători precise, performanţă fiabilă şi cea mai cuprinzătoare garanţie disponibilă. Realizaţi-vă sarcinile mai rapid, mai eficient şi cu precizie mai bună. Şi în siguranţă…

Testere pentru instalaţii pe care vă puteţi baza

Oferiţi sistemelor o împământare fiabilă pentru a asigura siguranţa şi a respecta codurile electrice, cât şi standardele locale şi de inginerie. Testerele noastre vă oferă măsurători rapide şi precise ale impedanţei, având posibilitatea de a alege dintre mai multe metode de testare.

De asemenea, asigurarea siguranţei instalaţiilor necesită testere fiabile, pe care vă puteţi baza. Testerele noastre multifuncţionale versatile (MFT) ajută la asigurarea siguranţei oamenilor şi a sistemelor electrice pe care le folosesc. Îi protejează împotriva electrocutării, incendiului şi a altor pericole.

Cei mai fiabili cleşti de curent din lume

Realizaţi măsurători ale curentului când nu puteţi întrerupe conectorii – chiar şi în cele mai înguste spaţii.

Obţineţi măsurători rapide şi uşoare pe ecrane de afişare mari – de la seria 320 de dimensiuni reduse până la seria robustă 370, pentru utilizare industrială şi utilitară.

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

# # #

Fluke este marcă înregistrată a Fluke Corporation. Numle companiilor și produselor menționate în acest document sunt deținute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitați website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Go to Top