Dincolo de faptul că vine cu propuneri de nume manelistice pentru artiștii la modă – „Relu de la București pentru Connect-R, Tiberiu Zâmbărețul pentru Smiley, Laura, prințesa Vasluiului, Lino, Copilul de aur, Grasu la maxim, Visu’ la Carla, Holograv”  – , Viorel abordează subiectul clipurilor devenite virale. Îl dezbate împreună cu „youtubeologul” Sorin Pârcălab în al patrulea episod al celui de-al treilea sezon din Show de seară, care se difuzează luni, 29 octombrie, de la 22.00, pe Comedy Central.

„Eram la țară, pe câmp și mă gândeam să fac un clip cu un om pe care-l mușcă un câine, asta era în capul meu. Voiam să am discrepanța asta, între un câine de rasă și ceva la țară, care nu contează (…). Așa am făcut «Cristi, bă Cristi»”, detaliază Pârcălab, autodeclarat regizor de virale. El explică și dimensiunile ascunse ale viralului: „Viziunea mea a fost mai amplă. Am vrut să fac o alegorie. Este un țăran la prima vedere, care fumează, răstignit pe un gard, iar de picior îl trage un  câine de rasă… Alb! Păcătosul fumează și de picior îl trage câinele. El ce strigă? «Cristi, bă Cristi!» Adică Cristos. Păcătosul invocă divinul, ca să îl scape de câine, care reprezintă diavolul, care îl trage spre păcat. El poate să lovească câinele, dar nu cade în ispita păcatului. Fumează tabac și strigă «Cristi, bă Cristi!»”, subliniază  „youtubeologul”, înainte să analizeze Vasluianca.

Invitatul lui Viorel din acest episod este comedianul Dan Badea, care povestește cum a fost să facă stand-up de două ori în fața trupelor din Afganistan.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat în octombrie pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

 Show de seară cu Viorel Dragu se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea