De ce vor romanii sa petreaca Revelion 2013 in RomaniaRomanii vor sa petreaca Revelionul 2013 in Romania, desi se spune ca un Revelion in tara e mai scump decat unul in strainatate. Destinatiile interne traditionale pentru Revelion, precum Valea Prahovei, sunt si anul acesta la mare cautare! Valea Prahovei este deja arhiplina si cu greu mai gasesti locuri libere pentru aceasta perioada. Romanii cu siguranta aleg sa se distreze romaneste si sa pastreze traditiile in locul unor destinatii din strainatate!

Revelion 2013 in Romania: aproape de casa

O intrebare isi pun romanii in perioada Sarbatorilor de Iarna: “Unde petrecem seara de Revelion 2013-in Romania sau in strainatate?”. Un lucru este clar: romanii isi petrec Craciunul acasa, iar Revelionul la munte. Fie ca nu ai timp sa pleci din tara, fie ca ai rau de avion, tot Valea Prahovei este mai accesibila. Indiferent daca alegi statiuni de lux precum Poiana Brasov, Predeal sau Sinaia, sau statiuni precum Azuga sau Busteni, gasesti oferte in functie de pretentiile fiecaruia. Chiar daca in ultimii anii presa ne-a obisnuit cu informatii conform carora un Revelion este mai scump in Romania, un Revelion in tara este, de regula, mai ieftin decat unul in strainatate, datorita cheltuielilor de transport care sunt mult mai mici pentru o destinatie interna. Profita si tu de cele mai bune oferte de Revelion 2013 pe Valea Prahovei si alege cazare Predeal, in Sinaia sau in orice alta statiune preferi!

Revelion 2013 in Romania: petrecere in stil romanesc

E un lucru cunoscut ca romanii stiu sa se distreze in orice zi, dar mai ales de Revelion, la marea petrecere din noaptea dintre ani. Daca in strainatate, petrecerea de Revelion se incheie imediat dupa ora 12, in Romania, petrecerea abia atunci incepe. In majoritatea locatiilor, atmosfera este intretinuta de lautari si DJ ce animeaza petrecerea pana dimineata.

Revelion 2013 in Romania: palinca si vinuri nobile romanesti

Atunci cand aleg sa isi petreaca Revelionul in afara tarii, romanii duc cu ei palinca si vinurile romanesti. De ce sa nu ramanem sa ne bucuram de ele la noi acasa? Majoritatea celor care organizeaza petrecerea de Revelion Predeal au selectat cu atentie cele mai bune vinuri romanesti. Somelierul restaurantului Eden din Predeal a ales special pentru noaptea dintre ani vinuri nobile romanesti : un vin alb de Tarnave de la Statiunea de Cercetare Blaj si un vin rosu de exceptie, purtand amprenta oenologului Aurelia Visinescu, care se bucura de recunoastere internationala, reflectata in medalii si diplome internationale!

Revelion 2013 in Romania: datini si traditii romanesti

Noaptea de Anul Nou este cea mai bogata in datini, credinte si superstitii. Pentru a fi siguri ca Anul Nou va aduce numai lucruri bune, romanii respecta cu sfintenie toate traditiile dar si superstitiile legate de Revelion. Si pentru ca noaptea trecerii dintre ani este un moment magic in traditia populara romaneasca, cu siguranta ca, daca vei pleca in strainatate, iti vor lipsi colindatorii si vei cauta cu disperare vasc pentru sarutul de la miezul noptii!

Daca macar unul dintre aceste avantaje te-a convins ca cel mai frumos Revelion va fi in Romania la munte, hai si tu la o petrecere de neuitat, in stil romanesc, la Complex Hotelier Eden din Predeal! Acceseaza www.edenhotel.ro si descopera acum oferta pentru Revelion 2013 munte!!