De curand, in Italia, chestorului Elisabeta Lipa i s-a decernat premiul « FAIR PLAY MECENATE »

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, sport/De curand, in Italia, chestorului Elisabeta Lipa i s-a decernat premiul « FAIR PLAY MECENATE »

De curand, in Italia, chestorului Elisabeta Lipa i s-a decernat premiul « FAIR PLAY MECENATE »Intr-o ceremonie traditionala, care s-a desfasurat in orasul Cortona, in Piazza della Repubblica, aflata la cea de-a XVI-a editie, fosta canotoare Eisabeta Lipa, presedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si al Fedetatiei Romane de Canotaj, a primit trofeul « FAIR PLAY MECENATE ».

Trofeul « FAIR PLAY MECENATE » este atribuit, de catre Comitetul de Organizare al acestei renumite manifestari, organizata de Comisia Nationala Italiana  pentru FAIR PLAY, sub patronajul forului european de specialitate, doar personalitatilor din sport care, pe langa un palmares  de exceptie, si-au adus un aport special la dezvoltarea si promovarea sportului in comunitatea in care traiesc.

Fiind o editie dedicata Jocurilor Olimpice de la Londra, forul italian a conceput ceremonia de premiere, in ordinea desfasurarii Jocurilor Olipice, de la editia Roma 1960, pana la editia Beijing 2008, premiind medaliati si campioni olimpici italieni.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Printre campionii olimpici premiati, s-au numarat si trei fosti mari sportivi din lume: Irena Szewinska, din Polonia, membra C.I.O. ; Kipchoge Keino, fostul mare atlet kenian, actualmente presedinte al Comitetului National Kenian si membru al C.I.O. si Elisabeta Lipa a carei activitate si palmareas de exceptie au atras, in mod special atentia juriului comisiei. Multipla campioana la canotaj a fost nominalizata pentru Jocurile Olimpice de la Barcelona.

Publicul, presa dar si autoritatile italiene sprijina acest eveniment de anvergura. Ceremonia « FAIR PLAY MECENATE»  se desfasoara cu adeziunea presedintiei Republicii Italiene si sub patronajul Camerei Deputatilor, Senatului, Ministerului Afacerilor Externe si C.O.N.I. Parteneriatul cu Rai Sport asigura o vizibilitatea si notorietatea evenimentului care se desfasoara timp de 2 zile, in 3 orase, si reprezinta, nu doar o modalitate de promovare si recunoastere a valorii, ci si un mod de a promova turismul din Toscana.

« De-a lungul timpului, am participat la foarte multe ceremonii si mi s-au decernat numeroase premii care m-au onorat intotdeauna,. Dar, Trofeul « Fair Play Mecenate » inseamna pentru mine o intalnire cu oameni speciali, valorosi cum este presedintele Angelo Morelli, inima acestui eveniment, si cu o initiativa care face cinste oricarei comunitati. Sunt impresionata de entuziasmul si sinceritate cu care italienii isi sarbatoresc campionii, peste care nu se asterne uitarea. Cortona, o localitate mica, reuneste numeroase personalitati din lume care slujesc olimpismul si idealurile sale si gazduiste, de 16 ani incoace, un eveniment unic in lume care ne reaminteste ca sportul reprezinta o pargie extrem de importanta in educatie si face parte din istoria adevatarata a unui popor ».  (Elisabeta Lipa)

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top