De Dragobete, Poiana te rasfata cu un Mix Surprinzator!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/De Dragobete, Poiana te rasfata cu un Mix Surprinzator!

Poiana MIXAccepta provocarea gustului surprinzator Poiana! GRUP SAPTE si Poiana te invita sa te lasi surprins de combinatia delicioasa de ingrediente crocante, usoar sarate, si ciocolata cu lapte, cu noua gama Poiana Mix Surprinzator. Indiferent daca preferi fulgii crocanti sau migdalele caramelizate, gustul usor sarat si ciocolata cu lapte iti vor rasfata simturile cu un gust inedit si iti vor da mai multa energie.

Sarbatoreste alaturi de Poiana ziua de Dragobete si bucura-te de un film romantic la cinema Movieplex din Plaza Romania. Promoterii GRUP SAPTE si Poiana te vor surprinde in mod placut pe tot parcursul zilei!

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 GRUP SAPTE este o agentie de comunicare integrata de BTL cu experienta de 14 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de trade marketing, shopper marketing, promotional marketing si marketing events. Printre brandurile cu care GRUP SAPTE lucreaza se numara NIVEA, Agricola, Staropramen, Bunge, Zewa, Kraft Foods, Dolce Gusto, Nestle CPW, 3M, Milupa, Unilever, Alexandrion Group Romania.

 In 2012, GRUP SAPTE a fost nominalizata la premiul Effie, in categoria Shopper Marketing pentru campania NIVEA Sun/Summer Memories.

Pentru mai multe informatii, contactati:

GRUP SAPTE – Selena Tudorache; e-mail: selena.tudorache@grupsapte.ro;

telefon: 0721.283.165

http://www.grupsapte.ro/

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-02-20T14:28:06+02:0020 februarie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , |
Go to Top