De Paşte surprinde-i pe cei dragi cu cadouri dulci de la Paul

  • De Paşte surprinde-i pe cei dragi cu cadouri dulci de la Paul

De Paşte surprinde-i pe cei dragi cu cadouri dulci de la Paul

Brutăriile franţuzeşti Paul au pregătit o colecţie de produse dedicate sărbătorilor pascale care pot fi servite la masa festivă sau pot fi oferite cadou celor apropiaţi. Colecţia de Paşte cuprinde mai multe tipuri de produse pentru toate gusturile: diferite sortimente de cozonaci (cu umplutură de nuci şi amarene, cu nuci şi portocale, cu nuci şi stafide, Brioche sucre chocolat, Cramique sucre raisins), o reţetă delicioasă de pască cu brânză dulce şi stafide şi deserturi à la française.

 „Pentru al optulea an consecutiv, Paul aduce în România o colecţie de produse dedicate Paştelui, adaptate tradiţiilor noastre şi preferinţelor clienţilor. Gama cuprinde diferite sortimente de cozonac, pască şi deserturi de inspiraţie franţuzească, concepute ca idei de cadouri pentru cei dragi. Prin diversitate, încercăm să aducem brandul Paul cât mai aproape de consumatorii români, oferindu-le posibilitatea de a alege produse de calitate pentru diferite ocazii de consum.”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Deserturile de la Paul ce pot completa masa de Paşte sunt: Sucette Chocolat Poulet (acadea de ciocolată), Amandes au chocolat (migdale, alune în ciocolată), Lapin Chocolat  (iepuraş din ciocolată cu lapte), Millefeuille Oeuf Choco (tort cu cremă de ciocolată, alune şi figurine din ciocolată), tablette au chocolat (ciocolată cu lapte), tablette au chocolat noisette (ciocolată cu lapte şi alune), tablette au chocolat noir (ciocolată neagră).

Colecţia dedicată sărbătorilor pascale este disponibilă în toate brutăriile Paul din Bucureşti, Cluj şi Ploieşti până pe 4 mai 2016.

Mai multe informaţii despre brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

****

 

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 14 brutării în 3 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), în Ploieşti (Ploieşti Shopping City) şi în Cluj (Polus Center). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!