De Ziua Copilului, poftiţi în vagoane!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, Informatii UTILE, social/De Ziua Copilului, poftiţi în vagoane!
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Ziua Copilului  va fi marcată de CFR Călători, în acest an, prin participarea la un program educaţional dedicat celor mici. Alături de prietenii de la Holy & Molly, în Remiza de Automotoare  Bucureşti a CFR Călători, copiii au de ziua lor liber la distracţie într-un tren Săgeata Albastră.

Celebrul tren, amenajat special ca un atelier de imaginaţie şi creaţie, este locul perfect pentru copiii pasionaţi de călătorii şi tehnologie.
Timp de o oră şi jumatate, micuţii devin ‘călători’ creativi, confecţionând din materiale reciclabile, cu propriile mâini, diverse amintiri din călătorii imaginare. De asemenea, vor vizita bordul de comandă a trenului şi vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi ca regula de bază, pentru efectuarea unei călătorii, este aceea de a avea un bilet!
Detalii, disponibilitate şi rezervări bilete pentru acest program, click aici.
 
 
==================
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-05-30T12:34:57+03:0030 mai 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, Informatii UTILE, social|Tags: , |
Go to Top