window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Defluire fara incidente in mijloacele de transport RATB dupa meciul Romania – Franta

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a venit in sprijinul organizatorilor partidei de fotbal Romania – Franta, desfasurata in data de 06.09.2011, pe “National Arena”, pentru defluirea in conditii corespunzatoare a 16.000 de calatori, punand la dispozitie, special pentru acest eveniment, 210 vehicule, din care 120 autobuze, 40 troleibuze si 50 tramvaie.

A fost pentru prima data cand calatoriile pe toate mijloacele de transport RATB au putut fi efectuate pe baza legitimatiei de acces pe stadion, urmand ca asemenea facilitati sa fie acordate si cu prilejul altor evenimente.

Aceasta legitimatie a putut fi utilizata, de asemenea, pentru continuarea calatoriei de la terminalele Vasile Parvan, Piata Sfanta Vineri si Piata Unirii, unde calatorii au avut posibilitatea sa foloseasca autobuzele celor 23 de linii de transport de noapte, care asigura legatura cu toate cartierele bucurestene.

120 de conducatori autobuze, 48 de conducatori de tramvaie si 37 de conducatori de troleibuze au asigurat transportul calatorilor in conditii optime.

“Intreaga actiune de afluire si defluire a spectatorilor a decurs in bune conditii, nu am inregistrat acte de vandalism sau agresiuni. Consider ca publicul calator a sprijinit RATB in eforturile depuse, motiv pentru care doresc sa le multumesc tuturor.

Multumesc, de asemenea, angajatilor RATB si colaboratorilor Regiei pentru implicarea si contributia lor la succesul acestui demers”, declara Adrian Crit, Director General al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top