Lanțul de brutării Paul le pune la dispoziție clienților o gamă variată de produse, prin serviciile de Candy Bar și Catering, special create pentru a completa meniul evenimentelor cu cele mai fine produse franțuzești. Acestea promit să impresioneze chiar și cei mai exigenți invitați și să devină, în scurt timp, momentul preferat al oricărei petreceri.

Serviciul de Catering al brutăriilor Paul le oferă clienților o gamă diversificată de produse dulci sau sărate, în variantă mini, din meniurile Collection Salée și Collection Sucrée: mini sandwich-uri, mini quiches sau croissante sărate, mini eclairs, mini macarons, Choux à la creme sau Coeur pavlova.

Inspirat de evenimentele din înalta societate franceză, Candy Bar-ul a fost special creat pentru a le oferi invitaților un moment cu cele mai sofisticate și dulci preparate. Meniul include o gamă variată de deserturi sub semnătura Paul: mini viennoiserie (mini foietaje dulci), mini croissants sucres (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini eclairs, mini macarons, mini moelleux (mini prăjituri), Choux à la creme și Coeur pavlova. Clienții își pot personaliza platourile și selecta preparatele care se potrivesc cel mai bine cu tipul evenimentului organizat. În plus, pot opta pentru Chariot-ul Paul, conceput special pentru a se potrivi în orice decor.

”Candy Bar-ul de la Paul a fost gândit pentru a aduce evenimentelor mai multă savoare și culoare. Preparatele sunt atent selecționate și se completează perfect cu serviciul de Catering disponibil în oferta noastră. Pentru a crea un moment cât mai aparte, punem la dispoziția clienților toate serviciile de logistică necesare, accesorii pentru decor, dar și posibilitatea de a personaliza pachetul cu specialitățile cu care i-am obișnuit până acum în brutării.”, spune Ovidiu Albu (Director General, Paul România).

Serviciile de Catering și Candy Bar se adresează petrecerilor aniversare, reuniunilor de familie, botezurilor, nunților sau evenimentelor corporate. Prețul pachetelor diferă în funcție de amploarea evenimentului și de numărul de invitați.

Clienții care doresc să comande produsele Paul prin serviciul de Candy Bar sau Catering trebuie să plaseze comanda în avans, fie la numărul de telefon *PAUL (*7285), fie la adresele de email dedicate – candybar@paul.ro și catering@paul.ro sau folosind TAB-ul special creat pentru Candy Bar și Catering de pe pagina de Facebook Paul Romania.

După plasarea comenzii, clientul va fi contactat de către un reprezentant Paul pentru confirmare, dar și pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrării. Serviciile de Catering și Candy Bar sunt disponibile doar în București, Cluj și Constanța.

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 18 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center și Iulius Center) şi Constanţa (City Park Mall şi centrul comercial VIVO!). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.