Fondatorul brandului PORC și hip-hopper-ul îl toacă mărunt pe Viorel Dragu în al șaptelea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează luni, 19 noiembrie, de la ora 22.00.

Deliric povestește cum îi mergea cu vlogging-ul, înainte să ia o pauză de câteva luni: „Extraordinar! Aveam în jur de 80.000 de vizualizări. Sunt între generații. Dacă aveam 10 ani mai puțin, făceam spre 800.000. Tu, Vio, la cei 40 de ani ai tăi, ai face pe la 8000”, detaliază artistul și antreprenorul.

„Cred că până la urmă o să eșuez și eu într-o emisiune de-asta. Cam aia e evoluția. Și o să ajung să-mi port chelia cu mândrie, ca tine. Eu încă mai încerc să port șapcă”, îl ia Deliric peste picior pe Viorel, înainte să îl provoace să testeze șapca lui, ceea ce Viorel și face, nu fără să se plângă că arată a tractorist.

„Treaba merge?”, întreabă Viorel. „Merge treaba!”, răspunde Deliric. „Păi, aici voiam s-ajung, să vadă lumea c-avem oameni de succes la Show de seară”, își declară intențiile gazda emisiunii, însă se alege cu replica „Măcar invitații să fie” din partea artistului.

„Noi ne știm de mult timp, eu cred că Vio avea un alt invitat, pe cineva mai important, un Cotabiță, o Anda Adam. Și azi de dimineață și-a dat seama că nu mai vine. Așa că mi-a zis mie să vin. Asta numai fiindcă ne-am întâlnit la mall, în parcare”, explică Deliric motivele prezenței lui în emisiune.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat în octombrie pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

 Show de Seară cu Viorel Dragu se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea