Advertising4U.ro - Comunicate de presa -  Info evenimente - Media NEWSAdministratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) implementeaza proiectul DANUBEPARKS – Reteaua de arii protejate dunarene – Dezvoltarea si implementarea strategiilor transnationale pentru conservarea patrimoniului natural al Dunarii, care este finantat din fonduri comunitare prin Programul de Cooperare Transnationala Sud – Estul Europei 2007-2013.

In cadrul evenimentelor culturale organizate de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii se înscrie si evenimentul “Anul Romaniei” ce se desfasoara la Orth- Austria, Parcul National Donau Auen, in perioada 1 mai – 15 noiembrie 2011.

În deschiderea acestui eveniment, ARBDD a organizat o expozitie de fotografii intitulata “Danube Delta – Images from the youngest land of the old Europe”. Pentru a alege cele mai reusite fotografii realizate în Rezervatia Biosferei Delta Dunarii a fost lansat, în cursul lunii februarie, un concurs adresat tuturor iubitorilor de natura care au surprins frumusetea si specificul acestei zone. Astfel, din 45 de imagini înscrise în competitie au fost selectate cele mai bune 23 realizate de opt fotografi: Mihai Baciu, Dan Bandacu, Iliuta Goean, Alex Ifrim, Helmut Ignat, Valeriu Leonov, Daniel Petrescu, Petre Solca. Fotografiile surprind în detaliu frumusetea inegalabila a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, având fiecare o istorie proprie si o semnificatie deosebita pentru fotografi.

In data de 1 mai 2011 a avut loc la Orth în Austria, vernisajul expozitiei de fotografii, gazduita de catre partenerii coordonatori de pro