window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

DentActiv ofera servicii stomatologice de top in Judetul Prahova

Recent, a avut loc inagurarea centrului DentActiv, un eveniment important pentru intreaga piata de servicii stomatologice din judetul Prahova si din zonele invecinate.

DentActiv ofera servicii in premiera pentru locuitorii Judetului Prahova: terapie si chirurgie laser, piezochirurgie dar si servicii de urgenta 24/7.

Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 500000 Euro, in care este este inclusa aparatura de ultima generatie (Kavo Germania) dar si infrastructura pentru modernizarea centrului. Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de aproximativ 300mp, cuprizand 2 unituri dentare dar si un cabinet de radiologie dotat cu aparatura digitala, ce ofera o doza minima de radiatie pentru pacienti. Echipa medicala este una de exceptie, formata din medici cu inalta pregatire profesionala din Judetul Prahova dar si din Bucuresti.

DentActiv ofera o gama larga de servicii medicale: terapie şi chirurgie laser, protetica, implantologie dentara, ortodontie, estetica şi profilaxie, endodontie, pedodontie, chirurgie dento-alveolara si imagistică dentara. Centrul ofera inca de la lansare servicii de implantologie de o calitate deosebita (inclusiv protetica) mergand pana la garantia pe viata a lucrarii. Ca si noutate, DentActiv ofera servicii stomatologice gratuite sau la preturi de productie pentru 1200 de angajati ai companiei Confind, servicii ce vor fi intregrate intr-un card de sanatate.

DentActiv este brandul pe partea de stomatologie a Centrului Medical SanConfid, centru ce face parte din grupul Confind Campina.
Acest proiect indraznet este viziunea de cativa ani a fondatorului, presedintele CA Confind, Ioan Simion “ Compania  pe care o conduc reprezinta pentru mine marea familie pentru care muncesc 12-14 ore pe zi , pe care o indrum pe calea corecta, careia ii cer multe, dar ma straduiesc sa-i recunosc meritele. Fara cei 1200 de salariati, eu nu valorez nimic!. Acesta este si motivul pentru care doresc sa le ofer angajatilor si locuitorilor din Campina servicii stomatologice de top la preturi accesibile.”

DentActiv
Str.Progresului, nr.20, Campina-Prahova
Adriana Georgescu
Tel: 0344.403.511
Mobil: 0732.139.028
Web: www.dentactiv.ro
Email: ageorgescu@confind.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top