Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană București (BMB) anunță reluarea activității cu publicul în alte cinci filiale și Artoteca BMB în condiții de maximă siguranță atât pentru public, cât și pentru personal, respectând toate măsurile de protecție recomandate de autorități.

Pentru a răspunde solicitărilor comunităţii şi a satisface nevoile de lectură, BMB a deschis primele filiale în data de 15 iunie, oferind gratuit servicii bază de bibliotecă: în Sectorul 1 – Sediul Central Mihail Sadoveanu și Filiala Dimitrie Bolintineanu, în Sectorul 2 – Filiala Dimitrie Cantemir, în Sectorul 3 – Filiala Liviu Rebreanu și în Sectorul 4 – Filiala George Coșbuc.

De luni, 20 iulie, alte cinci filiale vin să completeze această listă, funcționând, de luni până miercuri, între orele 12:00-18:00, iar joi şi vineri între orele 9:00-15:00, astfel:

  • Sectorul 1 – Filiala Ion Creangă (str. Christian Tell 10);
  • Sectorul 2 – Filiala Lucian Blaga (Şos. Mihai Bravu 116);
  • Sectorul 3 – Filiala Emil Gârleanu (Bd. Octavian Goga 6, Bl. M25);
  • Sectorul 6 – Filiala Nichita Stănescu (Calea Crângaşi 19, Bl. 11B) și Filiala George Topîrceanu (Str. Veteranilor 7-9, Bloc 6, Parter).

De asemenea, Artoteca BMB, situată în Șos. Mihai Bravu nr. 4, se pregăteşte să găzduiască noi expoziţii de artă contemporană aparţinând atât artiştilor consacraţi, cât şi tinerelor talente în curs de afirmare. Iubitorii de artă şi cei interesaţi să savureze un moment de relaxare în compania culorilor vor găsi informații suplimentare accesând: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/.

Rămâneți conectați la Biblioteca Metropolitană București, la alternativa informativă a curentului cultural bucureștean!

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.