window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Deschiderea oficiala a Centrului de Evenimente si Conferinte Ambasad’Or / Otopeni / 12 august 2010

Joi 12 august 2010, orele 19,30, va avea loc inaugurarea oficiala a celui mai modern centru de evenimente si conferinte, Ambasad’Or din Otopeni.
La eveniment vor participa, alaturi de invitatii din presa scrisa si televiziune, artisti, persoane publice si din mediul de afaceri.

Complexul Ambasad‘Or – “Un univers de 5 stele”.
Amplasat in nordul Bucurestiului intr-un décor feeric, pe o suprafata de peste 10000mp, complexul Ambasad’Or ofera cele mai rafinate si adecvate conditii pentru organizarea de evenimente sau pentru petrecerea timpului liber.
Fie ca este vorba despre o “Nunta de Vis”, o conferinta sau orice fel de eveniment privat sau corporate, cele 3 sali de evenimente Ambasad’or Events reprezinta locul ideal in care rafinamentul si profesionalismul se impletesc armonios pentru incantarea oaspetilor.
Dotarile tehnice de ultima generatie, parcarea generoasa, gradinile incantatoare si profesionalismul echipei Ambasad’Or, sunt doar cateva din ingredientele ce aduc consistenta si valoare pachetelor de servicii propuse.
De la ceremonia organizata in gradina, decoratiunile incantatoare si pana la receptia sau masa de gala pregatita minutios de maestrii bucatari, specialistii Ambasad’Or va vor consilia cu professionalism in alegerea celor mai potrivite servicii.
Cei peste 10 ani de experienta ai echipei manageriale in cele mai prestigioase lanturi hoteliere internationale, sunt o garantie a standardelor inalte oferite de Complexul Aambasad’Or.
“ Pentru a ne cunoaste va trebui sa ne vizitati. Sa intrati in saloanele noastre pentru a vedea eleganta si rafinamentul , sa va racoriti in piscina si sa gustati un cocktail facut de barmanii nostri profesionisti. Va trebui sa lasati adierea asfintitului sa va duca cu gandul la Mediterana in timp ce admirati din sezlong naturaletea parcurilor noastre. Va trebui sa inchinati un pahar de coniac frantuzesc si sa savurati un tutun rafinat, sau o narghilea in locul destinat prin excelenta celor care apreciaza micile delicii ale vietii. Si toate acestea se intampla doar pe terasa. Si restaurantul isi surprinde oaspetii extrem de placut: maestrii bucatari va vor rasfata cu specialitatile lor, muzica de calitate va va face sa uitati de griji, iar serviciile va vor incanta peste masura” – declara Claudiu Soare, managerul complexului.
Pentru activitatile de petrecere a timpului liber, Ambasad’Or pune la dispozitia clientilor sai un restaurant international cu accente italiene si libaneze, lounge bar, cigar club si piscina semi-olimpica, in regim de club privat.
“Cardul de membru al Clubului Privat Ambasad’Or ofera o multitudine de beneficii printre care enumeram participarea la evenimentele excusiviste organizate sub marca Ambasad’Or, accesul la piscina, restaurant si lounge bar, exclusiv pentru membrii clubului si invitatii lor, Private Business Lunch & Meetings, Sunday Brunch si multe alte surprize si proiecte ce urmeaza a fi derulate in viitor” sustine directorul de marketing al complexului.
Cardurile de membru vor fi emise gratuit in urma completarii unei aplicatii de membership.
Beneficiind de o localizare privilegiata, intre aeroportul international Henri Coanda si aeroportul Aurel Vlaicu, complexul Ambasad’or are o structura ce va reusi cu siguranta sa va incante prin dotarile si serviciile rafinate pe care le ofera.

Best Chef Events s.r.l.
Strada Drumul Odaii nr. 34-36, Otopeni, Judetul Ilfov
Telefon: 0728.999.765 / 0728.700.334

www.ambasador-events.ro

Pentru mai multe informatii si relatii cu presa, va rugam sunati la 0757.114.300
www.ambasador-events.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top