window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

DESCOPERĂ CALITATEA ȘI FIABILITATEA PRODUSELOR NEC

DESCOPERĂ CALITATEA ȘI FIABILITATEA PRODUSELOR NEC - Acum în România prin ELTEK DistributionConsiderat unul dintre cei mai importanți distribuitori de echipamente din domeniul audio-vizual din România, ELTEK Distribution îşi consolidează această poziţie prin parteneriatul recent încheiat cu NEC.

NEC, este recunoscut pentru calitatea produselor și perfecțiunea designului, având o reputație de invidiat pentru fiabilitate. Gama de produse NEC Display Solutions cuprinde monitoare LCD pentru desktop, displayuri pentru afișaj public și videoproiectoare.

Monitoarele pentru desktop au diagonale de la 17 la 30 inch, acoperind o gamă largă, de la comerciale entry level, comerciale business, profesionale, monitoare pentru managementul culorii și monitoare medicale (evaluare, diagnostic, mamografii).

Monitoarele pentru afişaj public, utilizate în principal pentru videowall-uri și digital signage, au diagonale între 32 și 82 de inch, fiind structurate pe comerciale entry level, profesionale și specializate cu funcționare 24/7.

Videoproiectoarele NEC acoperă o gamă largă de soluții, de la videoproiectoare ultraportabile cu LED, educaționale, videoproiectoare cu proiecţie de la scurtă ditanţă, mobile sau staționare (profesionale cu până la 11.000 ANSI lumen).

Aici regăsiţi mai multe detalii despre parteneriatul dintre ELTEK și NEC.

Despre NEC

NEC este un brand japonez, cu o istorie de peste 100 de ani, ce se remarcă prin standardele înalte ale calității produselor, îndeplinind cerințele pieței de azi și oferind zi de zi cea mai bună imagine.

Produsele NEC sunt folosite cu succes în întreaga lume, în aeroporturi, spitale, arene sportive, instituții educaționale și domeniul business, unde performanța este esențială.

Despre ELTEK Distribution

ELTEK Distribution este unul dintre cei mai importanţi distribuitori din România de echipamente profesionale din domeniile audio-video, videoconferinţă, securitate şi siguranţă, remarcându-se prin calitatea deosebită a produselor, serviciile complete şi atenţia acordată fiecărui colaborator. Toate echipamentele comercializate poartă semnătura celor mai buni producători din domeniile menţionate.

# # #

Persoana de contact:

Ioana Constantin

Marketing Manager

ioana.constantin@eltek.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top