Descoperă o modalitate inedită de-ți tonifia corpul alături de Danssa Studio!

  • Descoperă o modalitate inedită de-ți tonifia corpul alături de Danssa Studio!

Descoperă o modalitate inedită de-ți tonifia corpul  alături de Danssa Studio!

Adesea plasat la granița dintre artă și sport, dansul fascinează privitorul și aduce numeroase beneficii celor ce îl practică. Dansul poate avea aceleași efecte benefice asupra tonifierii musculaturii, creșterea mobilității corpului, dar și tonusul psihic precum sporturile din categoria fitness. Toate acestea printr-o abordare unică ce relaxează în același timp și spiritul, și anume dezvoltarea legăturii dintre muzică, motricitate, creativitate și socializare.

Am observat tot mai pregnant o nevoie a oamenilor de a face mișcare, de a duce un stil de viață mai sănătos, incluzând grija pentru nutriție, alergarea, fitnessul. Școlile de dans reunesc din ce în ce mai multe persoane dornice să descopere o modalitate inedită de a face mișcare. Mă bucur să constat că oamenii conștientizează importanța și beneficiile dansului în viața de zi cu zi! Toți cursanții studioului nostru, pe lângă pașii de dans, învață și despre beneficiile acestei activități, beneficii care se fac remarcate după doar câteva ședințe, atât la nivel de de mobilitate și postură corporală, cât și la nivel de tonus psihic.” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Dansul este o formă distractivă de mișcare care poate înlocui cu succes un program intens de sport. Studiile arată că o oră de dans poate contribui la arderea a 350 până la 600 de calorii! Fruntașe la arderea caloriilor sunt stilurile de dans latino, precum samba, salsa și jive sau chiar și stiluri de dans standard precum quickstep și vals vienez.

Posibilitatea de a face mișcare într-o sală elegantă și spațioasă alături de partener sau prieteni este un alt motiv pentru care o dată ce începi cursurile de dans, nu îți vei mai dori să le întrerupi! Danssa Studio, cel mai elegant studio de dans din București este cadrul perfect în care poți începe un nou capitol din viața ta, axat pe sănătate, mișcare și relaxare.

Potrivit specialiștilor Asociației Americane de Dans Terapeutic, terapia prin dans duce la schimbări complexe asupra celui care o practică. Este vorba despre schimbări la nivel emoționalcognitiv, fizic și comportamental. Terapia prin dans se adresează îndeosebi și celor care doresc să scape de stresul acumulat în timp.” a mai adăugat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

***

Danssa Studio este localizat în zona Parcului Kiselff, adresa exactă fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, București.  Îi puteți urmări pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/?fref=ts

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2016-04-06T13:25:12+03:0006 aprilie 2016|Categories: COMUNICATE DE PRESA, diverse, social|Tags: , , |
Go to Top