Destinatia perfecta de Valentine's Day

Anul doar ce a inceput si noi deja ne gandim la un city break! Un mini-concediu de doua-trei zile este solutia perfecta pentru o excursie in strainatate, in special daca ne dorim un weekend romantic in care sa aniversam Valentine’s Day.

Odata aleasa destinatia, mai ramane o dilema: ce bagaj luam cu noi pentru un weekend de Ziua Indragostitilor? Iata cateva sugestii de la Carpisa!

Daca ne dorim distractie, locurile unde ne putem distra cu siguranta sunt Barcelona, Berlin si Dublin. Nu ramane decat sa ne luam prietenii cu noi si un geamantan usor de la Carpisa.

Daca ne dorim un weekend romantic, Paris, Praga sau Viena sunt destinatiile potrivite, locatii pline de istorie si romantism, unde ne vom simti iubite alaturi de partenerul nostru.

Pentru pasionatii de arta, Londra, Amsterdam, Budapesta sau Moscova sunt orase care incanta intotdeauna simturile.

Pentru iubitorii de aventura, sporturi extreme si adrenalina, destinatia perfecta nu este departe. Nu trebuie sa calatoresti mii de kilometri pentru a avea toate acestea – le poti gasi foarte usor la noi in tara, la munte.

Oriunde ai ales sa calatoresti de Valentine’s Day, nu uita de accesoriul cel mai necesar: geamantanul Pilot de la Carpisa, mic si practic, perfect pentru o escapada de weekend!

In magazinele Carpisa din Bucuresti, Ploiesti, Cluj Napoca si Constanta poti gasi o gama variata de accesorii pentru calatorie, modele de geamantane atat rigide, cat si semi rigide. Pentru o deplasare de doua-trei zile, ideal este trolerul Carpisa Go. Gata de plecare pentru Valentine’s Day?

Go to Top