window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Destinatia perfecta pentru 1 Mai

Destinatia perfecta pentru 1 Mai

Pastele abia a trecut si noi deja ne gandim la un city break odata cu zilele libere de 1 Mai!

Un mini-concediu de cateva zile este solutia perfecta pentru o excursie in strainatate, in special daca ne dorim un weekend insorit in care sa ne relaxam alaturi de cei dragi.

Odata aleasa destinatia, mai ramane o dilema: ce bagaj luam cu noi pentru un weekend prelungit de 1 Mai? Iata cateva sugestii de la Carpisa!

# Daca ne dorim distractie, locurile unde ne putem distra cu siguranta sunt Barcelona, Berlin si Dublin. Nu ramane decat sa ne luam prietenii cu noi si un geamantan usor si stilat de la Carpisa!

# Daca ne dorim un weekend romantic, Paris, Praga sau Viena sunt destinatiile potrivite, locatii pline de istorie si de romantism, unde ne vom simti iubite alaturi de partenerul nostru de viata.

# Pentru pasionatii de arta, Londra, Amsterdam, Budapesta si Moscova sunt orase superbe, fascinante, care incanta intotdeauna simturile.

# Pentru iubitorii de aventura, sporturi extreme si adrenalina, destinatia perfecta nu este departe. Nu trebuie sa calatoresti mii de kilometri pentru a avea parte de toate acestea – le poti gasi foarte usor la noi in tara, la munte!

Oriunde ai alege sa calatoresti de 1 Mai, nu uita de accesoriul cel mai necesar: geamantanul Pilot de la Carpisa, mic si practic, perfect pentru o escapada de weekend prelungit!

In magazinele Carpisa din AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Constanta City Park, Iulius Mall Cluj si, in curand, in Iulius Mall Timisoara, poti gasi o gama variata de accesorii pentru calatorie, modele de geamantane atat rigide, cat si semi-rigide.

Pentru o deplasare de doua-trei zile, ideal este trolerul Carpisa Go. Asadar, esti gata de plecare pentru 1 Mai?

2014-04-25T11:22:45+03:0025 aprilie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , |
Go to Top