window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Development Program for Business Management & Executive Leadership / Boston Montreal / 20-28 iulie 2010

Universitatea BOSTON COLLEGE din Boston prin E. CARROLL SCHOOL OF MANAGEMENT, in colaborare cu OK SERVICE CORPORATION va invita sa participati la programul intensiv de perfectionare profesionala manageriala, intitulat:

Development Program for Business Management
& Executive Leadership

Boston Montreal, 20 28 iulie 2010

Dezvoltarea abilitatilor de lider a devenit una dintre cele mai importante preocupari ale celor ce conduc sau se pregatesc sa conduca o organizatie. Aceasta pentru ca astazi, conducerea catre succes a oamenilor, a proceselor, sau gestionarea judicioasa a resurselor sunt factorii cheie in evaluarea prestatiilor unui lider. Programul intensiv de perfectionare profesionala manageriala la care avem placerea de a va invita sa participati, ofera solutii educationale de cea mai buna calitate, beneficiind de prezenta la catedra a unor reputati lectori ai prestigioase universitati Boston College.

Detalii privind continutul programului
PROJECT MANAGEMENT: MANAGING THE SCOPE AND THE REQUIREMENTS
SUCCESSFULLY MANAGING PEOPLE
DEVELOPING NEGOTIATION SKILLS FOR LEADERS

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului,Universitatea BOSTON COLLEGE va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la: 0244 575473
email: eutraining@okservice.ro
monica.ipatie@okservice.ro
http://www.okservice.ro

2014-01-29T13:51:30+02:0030 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top