window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

diagnostic-cancer.ro, siteul care spune totul despre “împăratul bolilor”

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Cancerul, un subiect pe cât de sensibil, pe atât de ignorat în România este în centrul unui nou portal cu informații medicale care tocmai s-a lansat. Dedicat în primul rând bolnavilor de cancer, dar și celor apropiați lor, precum și tuturor celor care vor să afle cele mai noi descoperiri sau sfaturi de prevenire, site-ul www.diagnostic-cancer.ro este inițiativa unor doctori care visau de multă vreme la o astfel de pagină utilă. Proiectul editorial Diagnostic: Cancer va fi o sursă extraordinară – și gratuită – de informații pentru toți cei afectați de această afecțiune sau pentru toți cei curioși în legătură cu ea.

„Am simțit nevoia acestui portal care să le fie de folos celor care primesc acest diagnostic și nu știu de unde să înceapă lupta cu boala, nu știu ce presupune o chimioterapie sau ce terapii țintinte sunt disponibile în acest moment și care dintre ele sunt accesibile și în România. Știm mult prea bine cât de important este pentru pacienți să simtă că le sunt lămurite toate întrebările care îi macină și să primească toate informațiile dintr-o sursă de încredere”, spune doctor Isabela Komporaly, inițiatoarea proiectului Diagnostic Cancer.

Pe lângă explicații despre tipurile de tratamente, studii de ultimă oră legate de cancer, statistici despre țara noastră, dar și mituri spulberate despre maladia supranumită împăratul bolilor, cititorii pot interacționa cu specialiștii. O ocazie rară de a adresa întrebări unor medici cu experiență care să vină cu o opinie cu greutate.

“Există o secțiune specială “Întreabă oncologul” unde ne pot trimite nelămuririle lor și vom încerca să venim cu răspunsuri potrivite”, adaugă Isabela Komporaly.

Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), peste 50.000 de români s-au stins în 2014 din cauza cancerului. Cancerul de plămâni, de sâni, de colon sau de stomac fac cele mai multe victime. Dincolo de aceste cifre OMS, clasamentele care plasează deseori România printre țările cu mortalitate ridicată de cancer pot fi explicate prin depistarea tardivă a maladiei – românii nu fac controale regulate și amână sfătuirea cu medicul până în momentul în care nu mai pot suporta simptomele.

Proiectul www.diagnostic-cancer.ro își propune să fie sursa numărul 1 de informare pentru românii preocupați de această maladie, să îi educe, să îi sfătuiască și să îi țină la curent cu toate descoperirile medicale care contează.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top