Digi Mobil lanseaza doua optiuni pentru serviciul de date in roaming national

Incepand cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa doua optiuni pentru serviciul de date in roaming national care vor putea fi activate la cerere de toti clientii Digi Mobil, persoane fizice si juridice, care detin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobila ce includ internet mobil.

1.    Optiunea 100 MB ofera 100 MB trafic date in roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

2.    Optiunea +150 MB, care suplimenteaza cu 150 MB traficul de date in roaming national la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Optiunea +150 MB poate fi activata oricand in cursul unei luni, doar dupa activarea Optiunii 100 MB, indiferent daca prima cota a fost sau nu consumata, astfel incat clientul Digi Mobil poate ajunge sa aiba un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus).

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Optiunile 100 MB si +150 MB la numarul *111# (USSD), parcurgand pasii indicati in mesajul de pe telefon. Optiunile sunt valabile o luna calendaristica, raman active doar in luna in care au fost activate si se factureaza in abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top