window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Digi Mobil reduce cu pana la 20% preturile la abonamentele Optim Nelimitat

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

RCS & RDS lanseaza o oferta speciala pentru clientii noi, persoane fizice, care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil, valabila pana la 31 martie 2015. Oferta este disponibila persoanelor care nu beneficiaza in prezent de servicii fixe, Digi Net si Digi TV si contracteaza unul sau mai multe abonamente din gama Optim Nelimitat pe o perioada de 12 sau 24 de luni.

Astfel, utilizatorii care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si opteaza pentru doua abonamente Optim Nelimitat vor plati 6 euro/luna (TVA inclusa) per abonament si 8 euro/luna (TVA inclusa), pentru un singur abonament contractat. Oferta este disponibila in perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Mai mult, abonatii existenti Digi Mobil care si-au portat anterior numarul de telefon in reteaua companiei si nu au servicii fixe Digi Net si Digi TV contractate, vor beneficia automat de noile tarife, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat contractate. Reducerea la abonament se va regasi in facturile clientilor existenti incepand din luna martie.

Clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi. Gama variata de telefoane mobile poate fi consultata aici.
Utilizatorii care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS, sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Abonamentul Optim Nelimitat  include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat, platesc 5 euro/luna (TVA inclusa), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclusa).

Abonatii companiei la unul dintre serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contracteaza doar un abonament Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclusa), iar la incheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament in parte.

1 abonament Optim Nelimitat De la 2 pana la 4 abonamente Optim Nelimitat
Digi Net si Digi TV (Cablu sau Satelit) 5 4
Digi Net sau Digi TV (Cablu sau Satelit) 7 5
Niciun serviciu fix Digi TV sau Digi Net 8* 6*
*pretul abonamentului Optim Nelimitat este valabil doar la portarea numarului de telefon in reteaua Digi Mobil

Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Cehia, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, dar si unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii  de continut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top