window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE
RCS & RDS incepe sezonul estival cu vesti bune pentru utilizatorii de servicii de telefonie mobila, reducand preturile cu pana la 40% la abonamentele Optim Nelimitat pentru clientii noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au contractate alte servicii din portofoliul Digi. Noile tarife se vor aplica si abonatilor existenti ai companiei, iar scaderea se va regasi in facturile emise pentru luna iulie.
Totodata, RCS & RDS introduce in portofoliul Digi Mobil un nou abonament, Complet 5, dedicat persoanelor fizice si juridice, care va oferi clientilor smartphone-uri gratuite, intr-o gama variata, de la producatori precum Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Philips si Samsung.
De astazi, 3 iunie, orice client care opteaza pentru abonamentele Optim Nelimitat  se va bucura de numeroasele avantaje ale acestui serviciu pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusa), respectiv 6 euro/luna (TVA inclusa).
Astfel, clientii care nu au niciun serviciu fix Digi (internet sau televiziune), vor plati de acum 6 euro/luna (TVA inclusa) pentru un abonament Optim Nelimitat (anterior 10 euro/luna), iar cei care incheie doua astfel de abonamente, vor achita 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament contractat (anterior 7 euro/luna).
Clientii care au un singur serviciu fix Digi, pot opta acum pentru Optim Nelimitat si vor plati 5 euro/luna (TVA inclusa), fata de 7 euro/luna cat plateau pana acum.
Abonatii RCS & RDS care au doua servicii fixe, pot contracta Optim Nelimitat cu 5 euro/luna (TVA inclusa) si 4 euro/luna (TVA inclusa) pentru cel putin doua abonamente, pentru fiecare abonament in parte.
Abonamentul Optim Nelimitat  include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pina la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Servicii DIGI

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusa/luna)

1 abonament Optim Nelimitat

De la 2 pana la 4 abonamente Optim Nelimitat

Independent de alte servicii Digi

10 6

7 5

Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit

7 5

5

Digi Net si Digi TV Cablu/Satelit

5

4

Clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. Gama variata de echipamente poate fi consultata aici.
„Am lansat aceasta oferta pentru a incuraja cat mai multi utilizatori sa comunice nelimitat cu membrii familiei si cu prietenii, la cele mai accesibile preturi. Am creat astfel, un pachet complet format din convorbiri gratuite si nelimitate in orice retea, trafic de date nelimitat, acces la cele mai noi si utile aplicatii mobile, continut online si echipamente gratuite. Vom continua, de asemenea, sa investim semnificativ in extinderea propriei retele pentru a le oferi clientilor nostri servicii de calitate, la preturi competitive, asa cum i-am obisnuit.”  declara Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.
Tot din 2 iunie, Digi Mobil isi imbogateste portofoliul de oferte la telefonia mobila pentru persoane fizice si juridice, cu noul abonament Complet 5, disponibil atat pentru clientii noi care aleg acest serviciu, cat si pentru clientii existenti ai companiei, care au in prezent alt tip de abonament si doresc sa beneficieze de avantajele noului abonament.
Complet 5 ofera clientilor pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusa), convorbiri gratuite in reteaua Digi Mobil, mesaje si trafic de date nelimitat in reteaua proprie, 300 de minute catre retelele fixe si mobile nationale si internationale, dar si o gama de echipamente gratuite, la semnarea contractelor pe 24 de luni.
Serviciile companiei pot fi comandate in contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777, apeland *111# si in orice punct de prezenta RCS & RDS. Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii  de continut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, Info PRO, Music FM si Dance FM.
Go to Top