Primele meciuri in direct pe Digi Sport 3, sunt din campionatele interne ale Angliei (Premier League) si Italiei (Serie A)

Digi Sport 3, cel de-al treilea canal de sport al RCS & RDS, va incepe sa emita de sambata, 27 august 2011.

Digi Sport 3 este garantia iubitorilor de sport ca vor putea vedea totul in direct si ca vor avea de unde alege!

Cel de-al treilea canal al televiziunii romanesti care transmite cele mai multe si mai importante competitii sportive, este creat pentru a oferi telespectatorilor posibilitatea de a urmari live un numar si mai mare de competitii sportive.

Inca din primele zile de emisie, programul Digi Sport 3 va asigura transmisiuni directe din mai multe competitii europene si internationale. Primele meciuri programate in direct sambata, sunt din campionatul Angliei, Premier League (Aston Villa – Wolverhampton, orele 14:00 si Liverpool – Bolton, orele 19:30) si din campionatul Italiei Serie A (Cagliari – Millan, 21:45).

Sambata si duminica, 27 si 28 august, va fi transmis incepand cu orele 16:00, Campionatul Mondial de Judo de la Paris. Iar duminica, fanii sporturilor cu motor vor putea viziona live cursele Moto GP Indianapolis – United States, incepand cu orele 18:00.

Informatii detaliate despre Digi Sport 3 sunt disponibile pe www.digisport.ro,la 031.400.4600 – pentru Digi TV prin cablu si la 031.400.4000 – pentru Digi TV prin satelit sauin oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

***

Digi Sport