Digi Sport 3, de la RCS & RDS, emite din 27 august 2011

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, sport/Digi Sport 3, de la RCS & RDS, emite din 27 august 2011

Primele meciuri in direct pe Digi Sport 3, sunt din campionatele interne ale Angliei (Premier League) si Italiei (Serie A)

Digi Sport 3, cel de-al treilea canal de sport al RCS & RDS, va incepe sa emita de sambata, 27 august 2011.

Digi Sport 3 este garantia iubitorilor de sport ca vor putea vedea totul in direct si ca vor avea de unde alege!

Cel de-al treilea canal al televiziunii romanesti care transmite cele mai multe si mai importante competitii sportive, este creat pentru a oferi telespectatorilor posibilitatea de a urmari live un numar si mai mare de competitii sportive.

Inca din primele zile de emisie, programul Digi Sport 3 va asigura transmisiuni directe din mai multe competitii europene si internationale. Primele meciuri programate in direct sambata, sunt din campionatul Angliei, Premier League (Aston Villa – Wolverhampton, orele 14:00 si Liverpool – Bolton, orele 19:30) si din campionatul Italiei Serie A (Cagliari – Millan, 21:45).

Sambata si duminica, 27 si 28 august, va fi transmis incepand cu orele 16:00, Campionatul Mondial de Judo de la Paris. Iar duminica, fanii sporturilor cu motor vor putea viziona live cursele Moto GP Indianapolis – United States, incepand cu orele 18:00.

Informatii detaliate despre Digi Sport 3 sunt disponibile pe www.digisport.ro,la 031.400.4600 – pentru Digi TV prin cablu si la 031.400.4000 – pentru Digi TV prin satelit sauin oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

***

Digi Sport

De la lansarea Digi Sport pana in prezent, RCS & RDS a cumparat din ce in ce mai multe drepturi pentru transmiterea in direct a celor mai importante competitii sportive de valoare din Europa si din lume. In acest moment Digi Sport este cea mai completa televiziune cu profil sportiv din Romania, difuzand cele mai importante transmisiuni din fotbal (Liga 1 Romania, Premier League – Anglia, Primera Division – Spania, Ligue1 – Franta, Serie A – Italia), Moto GP, Formula 1, GP 2, handbal, tenis, atletism, raliuri (WRC – Campionatul Mondial de Raliuri), baschet, volei, judo, box, gimnastica, etc.

RCS & RDS

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, internet mobil Digi Net Mobil, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata. RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

Cristina NicoaraSpecialist PR RCS & RDS

E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro

Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Go to Top