window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

DigiPinguinii interactivi sunt disponibili, in premiera, in Romania

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Nicoro Trading aduce, pentru prima data in Romania, DigiPinguinii interactivi, un nou model de jucarie marca Silverlit. Aceasta este disponibila in hipermarketuri si in magazinele de specialitate incepand cu luna iunie. Cele sase modele de DigiPinguini completeaza gama de jucarii distribuite la nivel national de Nicoro Trading.

DigiPinguinii au 58 de melodii si ciripituri, redate in ordine aleatorie, pentru a evita crearea unui tipar care sa-i plictiseasca pe copii. In timp ce canta, acestia isi misca ritmic trupul, inotatoarele si ciocul. Jucariile sunt activate cu ajutorul unui fluier, inclus in set si incep sa emita sunete atunci cand copiii fluiera sau sufla spre ei. Prin alaturarea a doi sau mai multi DigiPinguini, acestia pot fi setati pentru a canta in cor, sincronizandu-se perfect.

 „Decizia de a aduce DigiPinguinii in Romania a fost o urmare fireasca a succesului inregistrat de jucariile din gama DigiBirds, produse tot de Silverlit. Ne bucuram ca pasarile interactive DigiBirds, premiate la mai multe targuri de profil, au fost primite cu caldura si de copiii din Romania. Preconizam ca DigiPinguinii, care le ofera copiilor sansa de a descoperi un alt tip de pasare interactiva, vor genera un interes la fel de mare in randul cumparatorilor”, a declarat Mihai Frangulea, directorul Nicoro Trading.

Nicoro Trading este o companie romaneasca cu traditie, infiintata in anul 1994. Activitatea companiei este destinata exclusiv vanzarii si promovarii jucariilor. De peste doua decenii, Nicoro a reusit sa aduca pe piata din Romania unele dintre cele mai cunoscute marci de jucarii din lume, ca Zuru, Bayer, Bburago sau Maisto. Gama de jucarii este actualizata cu zeci de modele in fiecare an. Jucariile vandute de Nicoro Trading sunt educative si sigure, realizate in conformitate cu standardele internationale de calitate.

2015-06-04T13:08:46+03:0004 iunie 2015|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top