window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

”Diminetile De Pictura” – forma frumoasa de energizare si diminuare a stresului / Bucuresti / 01 iunie 2010

Va invitam in curtea Muzeului de Geologie (Piata Victoriei), la cafea in „diminetile de pictura”.

Incepand cu ora 8:00 cu sevalet, panza, instrumente de pictat si zambet, va invitam sa va alaturati noua si unui cunoscator al tehnicilor de pictura pentru a incepe o zi excelenta.
In sedinte de 1-2 ore vom deprinde cateva tehnici si vom simti gustul a inca unei forme frumoase de energizare si diminuare a stresului.

Poti sa-ti protejezi hainele de birou cu un sort, iar networkingul si energia acumulata vor face ca eficienta urmatoarelor ore dedicate lucrului sa fie cu mult mai mare.
De ce la 8:00? Trafic redus, racoare, lumina foarte placuta, tril de pasari, si minte odihnita.
Prima sesiune a programului „Diminetile de Pictura”, se desfasuara marti, 1 iunie 2010, la ora 8.00, in curtea Muzeului de Geologie. Nu se percep costuri de participare, insa fiecare dintre noi va veni cu materialele sale (foi de desen, acuarele, creioane, panza sau ce va este la indemana deoarece temele prezentate se pot adapta oricaror materiale de desen si pictura).

Programul „Diminetile de Pictura” este sustinut de Skill Team Consulting & Training Company Bucuresti.

Confirmarea prezentei dvs. este absolut necesara, de aceea daca aveti placerea sa luati parte la program, ne puteti contacta la 0746252505 sau pe mail la da@skillteam.ro, cu cel mult o zi inainte.
http://www.skillteam.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top