window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Recreere, voie buna, aer liber, cafea, networking si descoperirea unor noi experiente….vino alaturi de noi!

Va invitam in Foisorul din Parcul Tineretului, la cafea in „diminetile de pictura”.

Incepand cu ora 8:00 ,va invitam sa va alaturati noua si unui cunoscator al tehnicilor de pictura sau artizanat pentru a incepe o zi excelenta.

In sedinte de 1-2 ore vom deprinde cateva tehnici si vom simti gustul a inca unei forme frumoase de energizare si diminuare a stresului. Poti sa-ti protejezi hainele de birou cu un sort, iar networkingul si energia acumulate vor face ca eficienta urmatoarelor ore dedicate lucrului sa fie cu mult mai mare.

De ce la 8:00? Trafic redus, racoare, lumina foarte placuta,, si minte odihnita. Prima sesiune a programului „Diminetile de Pictura”, se desfasuara miercuri, 23 iunie 2010, la ora 8.00, in foisorul din Parcul Tineretului. Costul de participare este de 30 lei si include consumabile , cafea si indrumare de specialitate.

Programul „Diminetile de Pictura” este sustinut de Skill Team Consulting & Training Company Bucuresti, si sponsorizat de domnul Gheoghe Grigore Gabriel.

Confirmarea prezentei dvs. este absolut necesara, de aceea daca aveti placerea sa luati parte la program, ne puteti contacta la 0746252505 sau pe mail la da@skillteam.ro, cu cel mult o zi inainte.
da@skillteam.ro
http://www.skillteam.ro

Go to Top