window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Din 10 septembrie se pun in vanzare abonamente pentru stagiunea 2012-2013 a ONB!

Din dorinţa de a oferi  unui număr cât mai mare de spectatori ocazia  să se bucure de evenimente artistice de calitate, la un preţ preferenţial,  Opera Naţională Bucureşti  continuă  sistemul  abonamentelor şi în stagiunea 2012-2013.

În contul fiecarui abonament, cumpărătorul beneficiază de şase spectacole la preţ de patru: spectatorul alege patru titluri, iar două spectacole îi sunt oferite ca bonus. Pentru titlurile adresate copiilor, micii spectatori se pot bucura de patru spectacole la preţ de două. Abonamentul este valabil pentru aproximativ trei luni: 10 septembrie – 31 decembrie 2012.

Prin achiziţionarea abonamentului Repertorio, iubitorii teatrului liric se pot bucura de spectacolele curente ale ONB (şase reprezentaţii la preţ de patru).  Melomanii care doresc să se bucure de evenimentele speciale ale ONB (premiere, invitaţi speciali sau aniversări), pot achiziţiona abonamentul Celebratio (şase spectacole de tip eveniment la preţ de patru).

Abonamentele  de tip  Repertorio şi Celebratio pot  fi cumpărate la una dintre categoriile de preţ ale ONB: I, II sau III:

Repertorio – categ I – 220 RON; categ II – 180 RON: categ III – 100 RON

Celebratio – categ I – 260 RON; categ II – 220 RON; categ III – 120 RON

Opera Naţională Bucureşti a creat pentru copii un abonament special intitulat DEGEŢEL, cu patru spectacole la preţ de două. Abonamentul include două spectacole la Sala Mare şi două pot fi alese de public ca bonus, dintre spectacolele SEOB pentru copii (Sala Studio).

Degeţel – categ I – 110 RON; categ II – 90 RON; categ III – 50 RON

Abonamentele pot fi achiziţionate direct de la casa de bilete (luni-duminică, între orele 9.00 – 13.00 şi 15.00 – 19.00), sau online de pe site-ul  http://tickets.operanb.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top