window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

TÂRGULUI DE MIEI din Piaţa APĂRĂTORII PATRIEI

Din dispoziţia Primarului Cristian Popescu – Piedone, în această perioadă, în Sectorul 4 sunt în plină desfăşurare pregătirile pentru organizarea ediţiei din acest an a TÂRGULUI DE MIEI din Piaţa APĂRĂTORII PATRIEI.

Astfel, în incinta acestui complex agroalimentar situat pe şos. Berceni nr. 183 B, a demarat deja amenajarea ţarcurilor care vor găzdui miei aduşi pentru sacrificare.

Totodată, abatorul în suprafaţă totală de 280 mp, dotat cu o hală de asomare ultramodernă, a fost igienizat, urmând ca activitatea să fie supravegheată permanent de medici reprezentând A.N.S.V.S.A.

Până în prezent şi-au anunţat participarea 50 de ciobani din zone precum Dobrogea, Sibiu, Dâmboviţa, cât şi din cele limitrofe Capitalei.

Dacă situaţia o va impune, solicitările de participare depăşind capacitatea ţarcurilor estimate, numărul acestora poate fi suplimentat.

Devenit tradiţie în Sectorul 4 şi singurul de acest gen de pe raza Capitalei, Târgul de Miei este autorizat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, urmând să funcţioneze în perioada 30 martie – 11 aprilie a.c.

”Piața de Miei de la Apărătorii Patriei rămâne singura de acest gen din Capitală, mieii fiind adăpostiți în condiții corespunzătoare de igienă, iar sacrificarea lor va avea loc într-un abator salubru, modern, dotat conform standardelor europene în vigoare. Prin organizarea anuală a acestui târg urmărim încurajarea producătorilor autohtoni, care au posibilitatea de a-și valorifica munca. Marfă proaspătă va fi din belșug, iată un cadou pe care ne străduim și considerăm noi, am reușit să îl dăruim anual, de Paște, locuitorilor Sectorului 4, dar și din toată Capitala”. (Cristian Popescu-Piedone, Primarul Sectorului 4)

Go to Top