window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Dinamovistul Dacian Craciun s-a clasat al treilea in Turneul « ROSAL TROPHY » de la Bucuresti

 Dinamovistul Dacian Craciun s-a clasat al treilea in Turneul « ROSAL TROPHY »  de la BucurestiDupa un meci dramatic de finala, care a durat   patru ore si 15 minute, intre grecul Theodoros Angelinos si spaniolul Samper Montana, castigator al Turneul « ROSAL TROPHY »  este spaniolul Montana, favoritul numarul 1 al competitiei, cu scorul in seturi  de 6-4, 6-7, 7-6.

Turneul « ROSAL TROPHY », din categoria futures, s-a desfasurat pe terenul de tenis de la  Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, in perioada 30.06- 08.07 2012.La turneu au participat 6 4 de sportivi din Spania, Danemarca , Grecia, Franta, Italia , Danemarca, Marea Britanie, Franta, Suedia si Romania care au castigat puncte in clasamentul ATP. Premiul castigat de Montana la Turneul « ROSAL TROPHY   este de 10.000 de euro.

Turneul este organizat de C.S. Dimano Bucuresti si Federatia Romana de Tenis

Directorul turneului, George Cosac ne-a declarat : « Evident, as fi fost fericit ca la aceasta prima editie sa castige un tenisman roman. Dar, socotesc ca Turneul « ROSAL TROPHY, este un mre castig nu numai pentru sportivii dinamovisti ci pentru tenisul romanesc.  Sper insa, sa nu ramana doar o prima editie si acest turneu sa aiba continuitate. Asta depinde foarte mult si de sponsorii nostri carora le multumesc inca o data. Sigur, nimic nu ar fi fost posibil fara aportul si sustinerea Turneului « ROSAL TROPHY » la Bucuresti fara partenerii si sponsorii turneului carora tin sa le multumesc: Rosal; Super Bet; Dunlop; Ropharma; S.C. Minerva si S.A. Helo Hotels .»

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top