window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Directioneaza 2% catre Fundatia PARADA! Print

Ofera-le copiilor abuzati, maltratati, alungati o noua sansa!
Cod de identificare fiscala a unitatii non profit: 9805608
Cont bancar: RO91BACX0000004503501002 UnicreditTiriac sucMagheru

Directioneaza 2% catre Fundatia PARADA!

Ofera-le copiilor abuzati, maltratati, alungati
o noua sansa!

Va rugam sa trimiteti acest mesaj angajatilor si colegilor dvs!
Pot aduce o contributie substantiala fara sa ii coste nimic.
Anual statul impoziteaza veniturile cu un procent de 16%. Conform Codului Fiscal – Legea 571 / 2003, Art. 84, fiecare persoana poate directiona 2% din cele 16% percepute ca impozit catre o organizatie non-guvernamentala.

Asadar, in loc sa lase acesti bani statului, fiecare persoana poate decide cui sa ii doneze.

Fundatia PARADA este organizatie romana neguvernamentala, apolitica, nonprofit, infiintata prin Hotararea Judecatoreasca nr. 29 din 15 februarie 1996, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului si recomandata de Ministerului Culturii si Cultelor, membra din anul 2002 a Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului (FONPC).

Scopul statutar il reprezinta sprijinirea copiilor, tinerilor si familiilor fara adapost, prin intermediul unor servicii integrate de asistenta sociala, educativ-formative si de integrare socio-profesionala.

Misiunea Fundatiei Parada este re/integrarea sociala completa si stabila a copiilor si tinerilor in risc de excluziune sociala, prin folosirea unui demers participativ, prin care beneficiarii serviciilor sunt la inceput partenerii Fundatiei si apoi actorii propriei dezvoltari personale si ai propriei vieti. Recunoasterea obtinuta pentru activitatea sa: PREMIUL UNICEF 2000 ; PREMIUL ARTUSI ;PREMIUL ALBERT SCHWEITZER. Miloud Oukili, fondatorul PARADA a primit in 2007 distinctia de Doctor Honoris Causa a Universitatii din Bologna, pentru activitatea desfasurata in sprijinul copiilor strazii.

Serviciile oferite de Fundatia Parada sunt concepute ca un ciclu complet, menite sa asigure o integrare sociala completa si stabila beneficiarilor, folosind un demers participativ prin care sunt valorificate toate resursele individuale ale copiilor si tinerilor implicati in programele de asistenta sociala.

Programele dezvoltate de Fundatia noastra in sprijinul copiilor si tinerilor strazii sunt in numar de 5:

– CARAVANA doua unitati mobile de asistenta stradala de zi si de noapte;

– Centrul de zi Parada (str. Bucur 23, S. 4, Bucuresti) ofera trei mese pe zi copiilor strazii, imbracaminte, posibilitatea de a face un dus si de a-si spala hainele, asistenta medicala si consiliere sociala, dezvolta programe educativ-recreative;

– Programul de circ social este programul istoric al Parada, prin care copiii strazii sunt antrenati intr-o activitate ludica dar in acelasi timp valorizanta, cu un efect extrem de benefic din punct de vedere psihic (cresterea stimei de sine, recapatarea increderii in fortele proprii), in dezvoltarea capacitatilor motrice si cognitive, in resocializarea copiilor (respectarea unui program, al unor constrangeri inerente antrenamentelor). Turneele organizate de Parada in tara, dar si in Italia, Franta, Belgia, Cabogia, Turcia, Germania reprezinta oportunitati artistice si de dezvoltare personala pentru copiii implicati;

– Apartamentul social cu o capacitate de 8 locuri, ofera consistenta demersului de integrare;

– Centrul educational Parada ofera sprijin educativ si scolar copiilor care au abandonat sau sunt in risc de abandon scolar, prin inscrierea copiilor la scolile potrivite (in Programul a 2-a sansa, la fara frecventa, cursuri de calificare, etc.), prin urmarirea scolaritatii acestora si oferirea unui suport educativ constant.

Conform legii, Dumneavoastra personal puteti sprijini actiunea fundatiei PARADA, venind astfel direct in sprijinul copiilor defavorizati abandonati, abuzati prin completarea formularului atasat, insotit de fisa Dvs fiscala, redirectionand in acest fel 2% din impozitul pe venit, pe care l-ati platit deja statului anul trecut.

Mentionam ca aceasta nu implica si nu angajeaza o participare financiara directa din partea Dumneavoastra.

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati direct.

Formularele completate, impreuna cu fisele fiscale pot fi ridicate de un reprezentant al Fundatiei de la sediul Dumneavoastra, sau pot fi trimise direct la administratiile fiscale de resedinta ale fiecarui contribuabil.

311 de copii ai strazii din Bucuresti au beneficiat pe parcursul anului 2009 de ajutorul unitatilor mobile Caravana si a echipelor stradale Parada gratie sumelor directionata catre fundatia noastra prin Campania 2% Dati o sansa copiilor strazii!

Impreuna am reusit sa schimbam destine!

Fa acelasi gest si anul acesta…, implica-te da un semn de viata care nu costa nimic spune si prietenilor tai implica-i si pe ei!

Fundatia Parada
Cod fiscal: 9805608
Cont IBAN: RO91BACX0000004503501002 Unicredit Tiriac Bank, Suc. Magheru, Bucuresti

Ionut JUGUREANU
Director executiv

Fundatia PARADA Romania

Tel: +4021/331.17.99.

Fax: +4021/330.76.85.

Mobil: +40723/153.693.
i.jugureanu@paradaromania.ro

2013-12-02T20:11:00+02:0028 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top