Discover The New TSAR – O campanie semnata Papaya Advertising

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/media / publicitate/Discover The New TSAR – O campanie semnata Papaya Advertising
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS

Alexander Vodka a fost prima data produsa la sfarsitul secolului al XIX-lea, in timpul dinastiei lui Alexander III („The Peacemaker”). Respectand valorile acelor vremuri, Alexander Vodka introduce „The New TSAR” intr-o campanie semnata Papaya Advertising.

 

„Mult timp, tarul a reprezentat persoana cea mai puternica din Estul Europei. A fost inlocuit vreme de peste 70 de ani de “Secretarul General al Partidului”. In toata aceasta perioada, desi productia de vodka a Rusiei era infloritoare, era interzis ca brandurile sa faca in vreun fel referire la personaje sau locuri asociate tarilor. Era ca si cum “omul nou” trebuie sa produca si sa consume “vodka noua”. Asa ca am incercat sa o pozitionam in asa fel incat sa respectam un posibil “obicei de consum” al tarilor, dar in contextul actual. Asa a devenit Alexander Vodka “The New Tsar Robert Tiderle, Director de Creatie Papaya Advertising.

Filmat in 2 zile (la – 15 grade C) cu actori din Belarus, Lituania si Romania, spotul a avut nevoie de 3 luni de post-productie pentru finisarea detaliilor de imagine si sunet, demne de intalnirea cu un tsar.

« Filmarea pe gheata a fost destul de periculoasa – am filmat pe lacul din Branesti, iar gheata avea mai putin de 20 de cm grosime, riscand sa se rupa in fiecare clipa. Am incercat sa pastram pe set doar oamenii si echipamentele absolut necesare, dar am avut cu noi si un scafandru, pregatit sa intervina oricand… »  povesteste Ramona Sima, Client Service Director Papaya Advertising.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

« Pe langa constructia celor 3 submarine de diferite dimensiuni necesare pentru filmarea din mai multe unghiuri, recuzita a reprezentat un alt element – cheie in executia spotului. Petru, art director-ul nostru, nascut in Republica Moldova, ne-a adus din garderoba personala haina si caciula « de tsar ». Paharul de vodka, model folosit chiar de tarii Rusiei, este si el adus pe comanda speciala din Republica Moldova. Nu in ultimul rand, Petru a fost si traducatorul nostru in dialogul cu actorii straini »  continua Ramona Sima.

Campania Alexander Vodka The New TSAR se deruleaza in perioada martie – mai 2013 in print, TV, PR, Facebook si prin numeroase executii de BTL.

Alexander Vodka face parte din portofoliul Alexandrion Grup Romania si este produsa dupa o reteta traditionala ruseasca. Obtinuta doar din alcool provenit din cele mai bune boabe de grau, distilata de 5 ori prin diferite coloane de distilare si filtrata tot de atatea ori, Alexander Vodka este gustoasa, usor de baut si perfecta pentru cocktail. Datorita retetei sale si gustului deosebit, Alexander Vodka ocupa locul 3 in piata din Romania si se adreseaza consumatorului clasic care o bea ‘dry’ si tinerilor, ca ingredient nelipsit al petrecerilor, in mix-uri.

Echipa care a lucrat la productia si executia spotului TV:

Papaya Advertising

Robert Tiderle – Director de Creatie, Petru Cuciuc – Art Director, Andreea Balta – Account Executive, Ramona Sima – Client Service Director

Casa de productie si post-productie: Family Film

Regizor: Razvan Marculescu

Director of Photography: Avi Karpik

Alexandrion Grup

Brand Manager Alexander Vodka – Paul Aparaschivei

Marketing Manager Alexandrion Grup – Bogdan Anghel

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top