window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAgora Group organizează mâine, 06 aprilie 2012, conferința cu tema  Document Life. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental București, sala Fortuna, începând cu ora 9.30.

Conform statisticilor în fiecare an, doar în SUA, sunt create peste 30 de miliarde de documente originale. O companie cheltuie pînă la 15% din cifra de afaceri cu producerea și administrarea documentelor. Dintre acestea 85 la sută nu sunt niciodată recuperate, 50 la sută sunt duplicate, 60 la sută sunt învechite. Pentru fiecare dolar pe care o companie îl cheltuie pentru a crea un document final, sunt cheltuiți alți 10 dolari pentru gestiunea documentelor.

Conferința Document Life își propune să aducă informații și noutăți din punct de vedere al eficientizării modului în care producem și administrăm documentele pe toată durata ciclului lor de viață, cu sprijinul partenerilor Oracle România, HP România, Konica Minolta, Roxer, Class IT Outsourcing și al invitatului de onoare din partea ANIS.

Tot în cadrul evenimentului va avea loc o expoziție de echipamente. Astfel, prezentările vor fi susținute în intervalul orar 10.00 – 12.40, în sala Fortuna Vest (etaj 21), iar expoziția se va desfăşura în sala Fortuna Est (etaj 21), în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, MyJob, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: Softline International, CIO Council, INDACO Systems, ARIES, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferințele de Tehnologie Agora

Conferințele de Tehnologie Agora reprezintă o suită de manifestări menite a prezenta soluții concrete pentru administrația publică centrală și/sau instituțiile financiar-bancare, telecom, utilități și marile companii. Conferințele de Tehnologie Agora sunt organizate în București și se adresează factorilor de decizie și directorilor IT din marile corporații.

Detalii la www.agora.ro/conferinte .

Go to Top