Documentare premium BBC Knowledge şi tablete Samsung Galaxy pentru clienţii Romtelecom!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, social/Documentare premium BBC Knowledge şi tablete Samsung Galaxy pentru clienţii Romtelecom!
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Prin intermediul acestei tablete, clienţii au acces la documentare premium BBC Knowledge despre natură, istorie, ştiinţă şi călătorii până la data de 30 septembrie 2013, cu ajutorul aplicaţiei „Dolce Mobile TV for tablets” din Google Play şi a codului de acces primit odată cu tableta.

Oferta se aplică unui număr de şase pachete combinate de televiziune, internet şi voce, denumite Pachetele Univers, care includ tableta Samsung Galaxy cu acces la conţinutul premium BBC Knowledge. Compania oferă astfel clienţilor săi încă o alternativă de divertisment de calitate.

Clienţii care vor opta pentru pachetele Univers se vor putea delecta pe tabletă cu producţii BBC Knowledge, dintre care 4 sunt premiere ale lunilor iunie si iulie: „Frozen Planet”, „Bang Goes the Theory”, „Fatal Attractions” si „Paul Merton’s Adventures”.

Pachetele Univers includ următoarele abonamente: TV Maxim, cu 117 canale de televiziune prin Internet, respectiv 99 pentru cei care folosesc serviciul TV prin satelit, Net cu până la 100 Mbps şi Voce cu minute nelimitate către diverse destinaţii. Cel mai accesibil astfel de pachet este disponibil la tariful de 90 lei/lună, TVA inclus.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Romtelecom îşi ţine promisiunea făcută clienţilor săi de a le oferi conţiunt de cea mai bună calitate, asigurându-le o experienţă de divertisment unică, fie pe TV sau online, în funcţie de preferinţele de consum ale acestora. Am promis, de asemenea, o experienţă de divertisment de tip multi-screen, şi ne ţinem şi această promisiune, oferindu-le clienţilor acces online la premierele BBC Knowledge din acest sezon, pe o tabletă Samsung Galaxy„.  spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, Romtelecom.

Tot de la această dată, clienţii noi care aleg doar serviciul de televiziune prin satelit de la Romtelecom, pot beneficia timp de 12 luni, de numărul maxim de canale TV la preţul pentru abonamentul minim. Astfel, pentru doar 28 lei/lună, TVA inclus, clienţii primesc 99 de canale TV. Printre acestea se regăsesc şi canalele BBC Knowledge şi Discovery , aflate în topul preferinţelor clienţilor, precum şi canale oferite în exclusivitate sau premieră de Romtelecom, precum Dolce Sport sau canalele de film ShortsTV şi AXN Spin.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top