window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Dolarul spune: „nu mor caii când vor câinii”

Dolarul spune: „nu mor caii când vor câinii”

Încercarea de creștere a EURUSD spre 1.1000 a eșuat mizerabil, dând apă la moară celor care poziționează bear, atâta timp perechea valută rămâne sub această valoare.

USDJPY a supraviețuit unui nou ajutor și și-a mai revenit, deși această revenire a fost mai modestă: yenul japonez a fost mai puternic în raport cu alte valute (GBPJPY în cădere liberă, iar EURJPY respirând greu, probabil bearish, aproape de 130.00)

GBP a fost extrem de slabă chiar a doua zi după o încercare de creștere și după date extrem de încurajatoare privind vânzările retail din Marea Britanie. GBPUSD parcă dă buluc spre zonele joase, de sub 1.4700 acum.

CHF a fost slab ieri, dar și-a mai revenit azi: EURCHF s-a mișcat similar EURUSD și EURJPY – deși USDCHF pare în proces de revenire și ne-am putea aștepta la un semn în grafice, în acest sens.

USDJPY

Acest grafic a rezistat unui test în zona cheie Ichimoku, deși mai are până recâștigă zona 119.25, adică zona care i-ar permite USD să se întrpneze drept “rege al valutelor”. Va fi interesant de urmărit cum se va poziționa JPY față de creșterea dobânzilor din SUA, lucru fundamental diferit față de mișcarea opusă, când dobânzile au scăzut din motive geopolitice.

  • Analiza de John J Hardy, Head of FX Strategy / Saxo Bank
2015-03-27T12:02:48+02:0027 martie 2015|Categories: Stiri de BUSINESS|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top